Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 08.02.2019

Pasalta albumi tammikuussa

Helsinkiläisyhtye Pasa on vihdoin saanut toisen levynsä valmiiksi. Tammikuussa 2019 julkaistavan Meistä piti tulla -albumin on tuottanut mm. Ruusut-yhtyeen taustalta tuttu Artturi Taira.

 – Meistä piti tulla oli paikoitellen todella vaikea albumi tehdä, mutta nyt kun levy on vihdoin valmis, on olo todella vapautunut ja katse vahvasti tulevassa. Odotetaan innolla paluuta keikkalavoille, koska ne on niitä meille rakkaimpia paikkoja. Toivottavasti kaikki hiki ja kyyneleet kuuluu lopputuloksessa, me ollaan tästä albumista todella ylpeitä, Pasa toteaa.

– Pasalla on kova draivi, herkkä melodiavainu ja ihan helvetin hyvä laulaja, Artturi Taira kehuu.

Tulevalta levyltä on julkaistu singleinä kappaleet Jää vielä Helsinkiin, Ei vaihdeta numeroita, Yoko & John ja Elvis ei meitä vihikään. Tänään ilmestyi monumentaalinen Kunhan oot siinä mun vieressä -single.

– Haluttiin lohkaista tulevalta albumilta vielä yksi maistiainen ennen julkaisua, koska kyseessä on meille tosi tärkeä ja henkilökohtainen biisi, bändi sanoo.

Uuteen singleen on kuvattu musiikkivideo, jolla näyttelevät Jussi-palkittu Mimosa Willamosekä näyttelijänä, käsikirjoittajana ja muusikkona kunnostautunut Maaria Nuoranne. Videon on ohjannut ja leikannut Samuli Ahonen.

Meistä piti tulla -albumi julkaistaan digitaalisen version lisäksi myös LP + CD -pakettina. Pitkäsoittoa juhlitaan levynjulkaisukeikalla Kuudennella Linjalla lauantaina 19.1.2019.

Lapsuudenystävysten 2000-luvun alussa perustama Pasa julkaisi debyyttialbuminsa syksyllä 2011. Samana vuonna bändi valittiin musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina 2011 -äänestykseen sekä Emma -tulokasehdokkaaksi vuonna 2012. Sen jälkeen yhtye jäi pitkälle tauolle ja on  valmistellut toista levyään kaikessa rauhassa.

Kunhan oot siinä mun vieressä -single 2.11.2018
Meistä piti tulla -albumi 11.1.2019 

Meistä piti tulla -levynjulkaisukeikka Kuudennella Linjalla la 19.1.2019
Liput ennakkoon Tiketistä alkaen 12,50€.

Jaa


Yhteistyössä mm.