Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 08.02.2019

Paul Eliaksen rehellinen tarinankerronta saa jatkoa uudella singlellä

Laulava lauluntekijä Paul Elias julkaisi tänään perjantaina 23.11. toisen sinkkunsa nimeltään 180°.

Biisissä pohditaan vähemmän lauluissa käsiteltyä aihetta: voiko exän kanssa olla ystävä ja toimiiko se? Paul kertoo kappaleesta: ”180° syntyi kun nähtiin eksäni kanssa parin kuukauden tuskaisen hiljaisuuden jälkeen. Oli upea tunne kun tajusin ettei ehkä tarvitsekaan luopua meidän ystävyydestä!”

Paul Elias ammentaa kappaleidensa aiheet omasta ja läheistensä kokemuksista. Debyyttisinkku Mitä sil on välii kuvasi eron jälkeistä hämmennystä ja etsimistä. Kappale on saanut vahvaa vastakaikua kuulijoissa ja Paul Eliaksen tapa tulkita tarinoitaan koetaan samaistuttavana ja virkistävänä. Paul Eliaksen kappaleissa sanoitukset kumpuavat todellisista elämäntilanteista ja ovat hänelle henkilökohtaisia. Hän tuo tuoretta ja nuorekasta miesnäkökulmaa esille ihmissuhteita ja rakkauden eri puolia käsittelevissä kappaleissaan.

Paul on keikkaillut mm. Olavi Uusivirran lämppärina ja tekee keikkoja myös soolona ja erilaisin kokoonpanoin. Monilahjakas muusikko soittaa itse bassoa, kitaraa ja mitä vaan. Aiemmin englanniksi musiikkia tehnyt artisti on ottanut suomen kielen nyt soolourallaan täysin haltuun. Biisejä on syntynyt paljon ja Paul Elias pursuaa luomisintoa. Kappaleita tullaan julkaisemaan tasaiseen tahtiin.

Jaa


Yhteistyössä mm.