Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 15.09.2017

Paul Oxley’s Unitilta uusi single – Vendetta vie yhtyeen uudelle polulle

 

Paul Oxley’s Unitilla on takanaan jo 38-vuotinen ura, mutta yhtye jatkaa yhä väsymätöntä tahtiaan. Juuri julkaistulla Vendetta-singlellä on mukana myös brittiläisen Ambiere-yhtyeen laulaja Amber.

– Vendetta ei todellakaan ole musiikkia, jota voisi odottaa kaltaisiltamme vanhan ajan rokkareilta, kertoo Paul Oxley. – Se on kertomus mustasukkaisuudesta ja kostosta ja edustaa täysin eri tyyliä kuin monet aiemmat kappaleemme, Oxley jatkaa salaperäisenä.

Paul Oxley’s Unitin viimevuotinen Black Gold -albumi oli suoranainen menestys, ja viisi sen singleä nousi top 5 -listalle niin Radio Suomessa kuin Radio Vegalla. Parhaillaan yhtye valmistautuu kesän tiivistahtiseen keikkailuun, johon sisältyy myös muun muassa esiintyminen samalla lavalla Toton ja Bo Kaspers Orkesterin kanssa Tammisaaressa heinäkuun lopulla.

Yhtyeen keulahahmo Paul Oxley on kerännyt menestystä Suomen lisäksi ulkomailla lauluntekijänä. Hänen viimeisin ulkomaanvalloitus X Factor -TV-sarjan finalistille Sean Smithille tehty Magic-kappale, joka julkaistiin hiljattain Isossa-Britanniassa.

Oxley on myös tehnyt yhteistyötä mm. Japanissa listaykköseksi nousseen KAT-TUN-yhtyeen sekä Taiwanissa menestyneen Ella Chenin kanssa. Lisäksi hän on tehnyt lauluja myös mm. brittidance-artistille Rozallalle.

Vendetta-kappaleen video julkistetaan myöhemmin kesäkuussa. Vendetan julkaisua juhlitaan On the Rocksissa, Helsingissä 30.6.

Paul Oxley’s Unitin kokoonpanossa ovat mukana Paul Oxleyn lisäksi Uffe Enberg (kitara), Kjell Ekholm (basso), Nicke Björkqvist (rummut) sekä amerikkalaissyntyinen Rob Dominis (koskettimet.


Yhteistyössä mm.