Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 07.02.2020

Peliteoria – Bossimoodi

Tuore hip-hop tulokas musiikkimarkkinoilla on melodisen tarttuvia biisejä tahkoava Peliteoria. Tampere/Lahti -akselilta ponnistavat räppärit Jonathan sekä Blessi. Matka on vasta alussa, mutta vuoden 2018 aikana Peliteoria julkaisi kaksi EP:tä; Peliteoria & Ihaksi EP. Vuodesta 2019 eteenpäin julkaisut ovat olleet single-painotteisia. Ilman sen laajempaa promootiota mm. single 100% on kasvattanut kuuntelustriimejä mukavaan tahtiin Spotifyssa. Katalogista löytyykin jo paljon tsekattavia julkaisuja mm. Ylös & Mun Tie.

Kaksikosta Jonathan aloitti biisien kirjoittelun noin 5 vuotta sitten. Blessi on ollut mukana skenessä monissa rooleissa jo hieman pidempään.

Vuonna 2019 Peliteoria allekirjoitti sopimuksen Brandloud Entertainmentin kanssa. Uusi single Bossimoodi tarjoaa paketin räjähtävää energiaa sekä biletystä. ” Tää fiilis on vaa kasvanu ja kasvanu, ja siks varmaan meil on fiilis olla itsemme herroja – meil on siis bossimoodi päällä 24/7″, toteaa kaksikko yhteen ääneen.

Peliteorian ensimmäinen keikka järjestettiin legendaarisen 8-salin viimeisessä tapahtumassa. Mukana esiintymässä olivat Aku ja Lahti United. ”Peliteoria on kylmää ja rationaalista voitontavoittelua.” -Mark Feuerstein

Jaa


Yhteistyössä mm.