Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Pihka Is My Name yhdistää analogiset rumpukoneet ja sellon eeppisessä elektrosinglessä +-

Animoiduissa videoissa esiintyvän Pihkan musiikki ylittää niin genre- kuin sukupolvirajatkin

Kotimainen Pihka Is My Name on ihastuttanut tunnelmallisella elektromusiikillaan kuuntelijoita jo kahden kappaleen verran: esikoissingle Binaries keräsi radiosoittoa ja toimittajien ylistystä muun muassa YleX:n ohjelmissa, ja sitä seurannut Imaginary-kappale remix-versioineen taas nousi Spotifyssä alan harrastajien tech house -listoille. Tänään Pihka Is My Name julkaisee jälleen eeppistä tunnelmapoppia: kappale +- löytyy nyt kaikista suoratoistopalveluista.

”Kappale +- kehittää tuttua Pihka Is My Name -konseptia: analogisia rumpukoneita, eeppistä orkestraatiota ja tunnelmallisia lauluefektejä. Vertailukohtina voisivat toimia vaikkapa Röyksopp, Joe Hisaishi, Sufjan Stevens, Empire of the Sun ja jopa Hans Zimmer”, Pihka Is My Namen takana toimivat Henna Helasvuo ja Lasse Turunen kertovat.

Muun muassa Ylen aamu- ja Puoli seitsemän -ohjelmien tunnusmusiikit säveltänyt kaksikko vastaa Pihkan musiikillisesta ulosannista, mutta suloisen ja hieman surumielisen animaatiohahmon on luonut Elli Maanpää.

”Kappaleen video kertoo siitä, kuinka Pihka löytää pohjoisen luonnon ja talven kauneuden. Lumipeitteinen metsä voi olla harvinainen näky hyvinkin lyhyen ajan kuluttua. On aika kohdata tosiasiat – ihmisen toiminta vaikuttaa tämän planeetan ilmastoon. Aikovatko he tehdä asialle jotain?”

Katso ihastuttava talvianimaatio täältä – ja vaikka yhdessä perheen pienimpienkin kanssa, sillä siinä missä Pihka Is My Namen kaunis musiikki rikkoo musiikkigenrerajoja, animaatiohahmo ja sen seikkailuista kertovat satumaiset videot purevat aikuisten lisäksi myös nuorempaan yleisöön.

 
Pihka Is My Name online:
FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | HOMEPAGE

Jaa


Yhteistyössä mm.