Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 07.02.2020

PK Keräsen musiikkivideolla Let Go nähdään tulevan sooloalbumin oivaltava duo

Samalla video näyttää pilkahduksen Mellom Oss -draamasarjasta

Menestysyhtye 22-Pistepirkkojen laulaja-kitaristina tunnetun PK Keräsen tulevan sooloalbumin ensimmäinen single on saanut hienon vastaanoton. Kappale lähti heti radiosoittoon ja jo ennen julkaisua vangitseva biisi valittiin myös tunnusmusiikiksi tankalais-norjalaiseen draamasarjaan, josta povataan kansainvälistä tv-menestystä.
Tänään julkaistulla tunnelmallisella musiikkivideolla Let Go nähdäänkin pilkahduksia odotetusta Mellom Oss –draamasarjasta ja samalla video esittelee myös parivaljakon PK Keräsen odotetun sooloalbumin takaa. Tammikuussa julkaistavalla levyllään Keränen operoi duona omaleimaisen jazzmuusikko Valtteri Pöyhösen kanssa. Dalindéo ja Ricky-Tick Big Band –yhtyeiden nokkamiehenä tunnettu Pöyhönen täydentää nerokkaasti Keräsen rämisevää kitarointia sekä vangitsevista melodioista pauhaaviin riffeihin räjähtäviä kappaleita.

PK Keränen sai ajatuksen soololevystä seuraavana aamuna 22-Pistepirkkojen jäätyä vuonna 2015 määrittelemättömälle tauolle, mutta albumin valmistumisprosessi otti hartaat neljä vuotta kiteytyäkseen timanttiseksi kokonaisuudeksi. Neljän vuoden kypsyttelyyn on mahtunut monia vaiheita ja levyä on tehty sekä Ruotsissa tunnetun tuottaja-äänittäjä Tobias Fröbergin johdolla että myös Suomessa tuottaja Johnny Lee Michaelsin toimesta.
Jo ennakkoon paljon kiinnostusta herättänyt albumi julkaistaan ensi vuoden alussa maailmanlaajuisesti ja sen julkaisee Playground Music Finland. Kansainvälinen tv-sarja Mellom Oss nähdään Norjan ja Tanskan television lisäksi todennäköisesti pian myös Suomessa ja Ruotsissa sekä muualla Euroopassa.

Jaa


Yhteistyössä mm.