Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

Pöölön ja Ystävän raikulissa kesäbiisissä piisaa tanssitossua, kossua, villejä ideoita ja tsirpuloita!

Pöölön ja Ystävän raikulissa kesäbiisissä piisaa tanssitossua, kossua, villejä ideoita ja tsirpuloita! – Pöölö ja Ystävä huomenna keikalla ARIFESTissä

Tamperelainen rock-yhtye Pöölö ja Ystävä julkaisee kesän alkamisen kunniaksi puistokikkailuun sopivan ranttalisinkun Raakana vaan. 25.6. julkaistavassa reippaassa raikulibiisissä piisaa kossua, tanssitossua, villejä ideoita ja tsirpuloita! Kesäbiisin julkaisun lisäksi Pöölö ja Ystävä avaa festarikautensa tänä viikonloppuna Tampereen Hiedanrannassa järjestettävässä poikkitaiteellisessa ARIFESTissä, jossa yhtye nousee lavalle lauantaina.

Hauska ja tarkkanäköinen Pöölö ja Ystävä soittaa konstailematonta indie-rockia hipahtavilla soundeilla. Keväällä julkaistu ensimmäinen single Rokkirobokopit pyörähti radioaalloilla mm. YleX:llä ja Radio Suomessa, myös biisin hauska musiikkivideo sai ensi-iltansa Soundin sivuilla.

Pöölön sanoitukset kertovat jalkapallon ja tapetoinnin lisäksi muun muassa Masa Niemesta, sekä Pöölön ajoittain vaikeasta suhteesta yhteiskuntaan, sosiaalisiin tilanteisiin, päihteisiin ja rokkirobokoppeihin. Pöölö on impulsiivinen otus, eikä osaa kertoa asiaansa korrektisti tai kielikuvien avulla, vaan laulaa laulunsa kaunistelematta.

Pöölö ja Ystävä –yhtyeessä soittaa muusikoita, joilla on taustaa muun muassa Nyrkkitappelusta, Rückwaterista ja lisäksi mukana on myös Soundin nuoreksi ja raikkaaksi nimittämä Risto Huovila. Pöölön ja Ystävän singlen julkaisee Tyttöystävä ja jakelee Playground Music.

Jaa


Yhteistyössä mm.