Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Pop-tulokas Chione vie uutuussinglellään kuulijan utuisiin tunnelmiin Kreikan jumalten pariin

Bohemian-singlensä ja siihen tehdyn musiikkivideon viime vuoden puolella julkaissut Chione alias Mari Makkonen jatkaa nyt tyylikkäiden uuden ajan pop-julkaisujensa sarjaansa. 6.8 julkaistu Madness of the Gods -single ei ole ihan perinteinen rakkauslaulu, vaikka tätä teemaa sivutaankin.

”Madness of the Gods kertoo rakkaudesta, ja biisi syntyi melodioineen ja sanoineen nopeasti, se kirjoitti vähän kuin itse itsensä. Biisin nimi tulee antiikin Kreikasta jossa rakkautta tai ihastumista kutsutiin tällä termillä, hulluudella, mikä oli mielestäni mielenkiintoinen ilmaus”, Chione kertoo.

Joensuun Guru Studion Heikki Marttilan tuottama single on luonteva jatke Chionen tuotannossa, joka koostuu pääosin englanninkielisestä popista – Marin musiikkiopinnot on käyty juuri englanniksi Lontoon Point Blank Music Schoolissa sekä sittemmin toki myös suomeksi kotimaassa Laajasalon opiston laulusolistilinjalla.

”Kirjoitan lauluja melko isoista aiheista. Jokainen jossain vaiheessa elämää käy näitä tunteita läpi ja pystyy samaistumaan niihin varmasti .”

Bohemianin lisäksi myös muut aikaisemmat singlet Hey You! sekä Highway ovat saaneet mainion vastaanoton ja myös pientä radiohuomiota myös Suomen rajojen ulkopuolella. Tällä hetkellä Chione keskittyy keikkailemaan sekä bändin kanssa että pienemmällä akustisella kitaroiden sävyttämällä kokoonpanollaan. Seuraavan kerran hänet voi nähdä livenä 13. elokuuta Mikkelin Bar DOMissa. Kaikki keikkatiedot löytyvät osoitteesta www.chionemusic.com!

 

Seuraa Chionea

Spotify: https://open.spotify.com/artist/59Hqa3Jd429veCUHaNmvDF?si=GowukqSBTW-aBYpkXWcX5g&dl_branch=1

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCk081xyd7NV5P0LYySvLgVQ

Instagram: https://www.instagram.com/chione_official_/?hl=fi

Facebook: https://www.facebook.com/chionesingersongwriter/

Jaa


Yhteistyössä mm.