Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

Public Enemyn Chuck D innostui Sam Huberin remix-videosta – No Pressure on loistava taltiointi menneestä maailmasta

Myös Public Enemyn Chuck D innostui Sam Huberin remix-videosta No Pressure -video on loistava taltiointi menneestä maailmasta vuodelta 2019

Vastikään julkaistun Laswell/Shocklee: The Sam Huber Remixes -EP:n No Pressure -remixin video sai ensi-iltansa viime viikolla arvostetulla Soul Tracks -median sivuilla, ja nyt video on nähtävillä myös julkisesti YouTubessa.

Videolla konkretisoituu hyvin se, miten maailma ja ihmisten normirutiinit ovat muuttuneet hyvin lyhyessä ajassa:

”Myös video on remix alkuperäisestä videosta, joka kuvattiin viime joulukuussa New Yorkissa. Tuntuu kummalliselta katsoa sitä nyt tietynlaisella koronafiltterillä. Se oli huoletonta klubbailua ilman turvavälejä, kuin toinen kaukainen maailma, vaikka oli ihan äsken”, Sam Huber toteaa.

Public Enemyn Chuck D innostui myös remix-videosta ja twiittasi uutisista omalla tilillään.

Laswell-Shocklee: The Sam Huber Remixes sisältää uusimman Gravity Insanity -levyn biisien lisäksi raitoja Huberin aikaisemmasta soolotuotannosta.

”En ole koskaan edes unelmoinut siitä, että biisini päätyisivät tällaisten legendojen, kuten Keith Shockleen ja Bill Laswellin, käsittelyyn, joten kun tuottajani Tomás Doncker esitteli remix-idean, olin aivan täpinöissäni. Se, mitä he ovat tehneet biiseille, on tajunnanräjäyttävää ja vie kaiken täysin uudelle tasolle”, Sam Huber ihastelee lopputulosta.

www.facebook.com/sam.huber.artist
truegroove.nyc

Jaa


Yhteistyössä mm.