Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Radio Rock Starba -kisan finalisti Varjola kuvasi Suomen luontoa kunnioittavan Tekohengitystä-videonsa hankien keskellä

Viime perjantaina Tekohengitystä-singlensä julkaissut Varjola pönöttää tänään kevättalven hangilla. Siiri Lindstedtin kuvaama ja Niko Sihvosen editoima Tekohengitystä-video vei bändin palelemaan ihan vapaaehtoisesti.

”Biisiä äänittäessä aloimme jo kaavoittamaan miltä musiikkivideo voisi tulla näyttämään ja missä se kuvattaisiin, mutta ideat olivat vähissä. Näin ollen päätimme, että mennään ja laitetaan kamat hankeen ja kuvataan musiikkivideo kauniissa suomalaisessa talvimaisemassa”, bändi kertoo.

Suomen kauniin luonnon hyödyntäminen ja sen upeuden tallentaminen musiikkivideoihin on muutenkin bändille kovasti mieleen – tutisevista pelimanneistakin huolimatta.

”Kävimme päivää ennen kuvauksia auraamassa paikan ja kylmää oli”, he tunnustavat.

Itse biisissä käsitellään yksinäisyyttä, mielen varjopuolia ja sitä miten on ok olla rikki. Silloin tuen sekä avun pyytäminen vaikeiden aikojen yli selviämiseen on aina hyvä vaihtoehto.

”Meitä ei ole luotu selviämään kaikesta yksin, ja joskus me kaikki tarvitsemme ’tekohengitystä’, bändi toteaa.

Vuonna 2018 perustettu Varjola on aikaisemmin julkaissut yhden albumin (Varjola, 2019), yhden EP:n (Kääntöpuoli, 2019) sekä viime vuonna ilmestyneet singlet Tuuliajolla sekä myös radioaalloilla kuultu Kova maa. Tällä hetkellä bändi niittää menestystä Radio Rock Starba -kisassa, missä nelikko on päässyt jo finaaleihin asti.

Facebook
Instagram

Jaa


Yhteistyössä mm.