Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 14.05.2021

Raju lapsuus ja nuoruus koulivat Dilemmasta poljettujen äänen – Rajaton-paluusingle julkaistaan Lapsen oikeuksien päivänä

Rajaton-paluusingle julkaistaan perjantaina Lapsen oikeuksien päivänä
Kylmää ja kuumaa -debyyttisinglellään vuonna 2016 Spotifyn viraalilistan ykköseksi noussut Dilemma tekee paluun uudella soundilla! Rajun lapsuuden ja nuoruuden koulima rap-artisti on koko uransa ajan toiminut kovia kokeneiden puolesta ja tarttunut kappaleissaan arkoihin aiheisiin kuten perheväkivaltaan, itsemurhaan ja koulukiusaamiseen. Työtä on palkittu muun muassa Vuoden hyvä teko lapselle 2017 -palkinnolla.

Nyt perjantaina Lasten oikeuksien päivänä julkaistava Mikko Koivusen tuottama Rajaton-single on ensimmäinen maistiainen tulevalta EP:ltä, jonka tuotanto toteutetaan yhteistyössä Jonas Olssonin Isolla Musicin kanssa. Biisin taustalla on tarina yksinäisyydestä, johon on liian helppo käpertyä ja näin luoda itselleen näkymättömät rajat.

”Ihmisten kohtaaminen ja sitä kautta yhteisten siltojen rakentuminen tuo sen tunteen, että kaikki on sittenkin mahdollista. Sitä on se fiilis, kun on Rajaton.”

”Tekemällä biisejä hankalista asioista olen saanut samalla käsiteltyä niitä itse ja päässyt eteenpäin niin uralla kuin myös henkisellä tasolla”, Dilemma kertoo.

Uusi single on samalla tietynlaista nahan luontia uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Muun muassa YleX Nosteessa -artistinakin nähty Dilemma on ehtinyt striimata tähän mennessä Spotifyssä jo yli 10 miljoonaa, ja artistin musiikkivideojen katselukerrat ovat ylittäneet jo miljoonan keräten myös esimerkiksi MP Film Award 2019 / Best Music video – ja Paris Play Film Festival / Best Music video -palkinnot.

Dilemma on nähty puhumassa muun muassa turvakodeissa, mutta myös Huomenta Suomessa, Ylen Aamussa ja nuorten hyvinvointiin keskittyvissä tapahtumissa perheväkivallasta sekä koulukiusaamisesta. Vuonna 2018 Koskematon-single inspiroi Helsingin rautatientorille 22 metriä leveän muraalin, jonka
yhteistyökumppaneina olivat kiinteistösijoitusyhtiö Exilion, rakennusyritys NCC ja Scandic Hotels sekä viestintätoimisto OSG Viestintä.

”Kannustan meitä eri taustoistamme ja eriävistä mielipiteistämme huolimatta voittamaan sisäänpäin kääntävät, erilleen työntävät voimat ja yhdistymään sekä taistelemaan tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.”

”Tämä on minulle tärkeä missio, ja tulen keskittymään siihen tulevaisuudessa entistä enemmän. Niin taiteessani kuin myös yksityiselämässäni”, Dilemma toteaa.

Rajaton-musiikkivideo julkaistaan ensi viikolla 25. marraskuuta.

Spotify
Facebook
Instagram

Jaa


Yhteistyössä mm.