Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 26.03.2021

Räppiä ja elektronista musiikkia yhdistelevä CHAMOS julkaisi uuden singlen ”Vastamelu”

 

Kuuntele ”Vastamelutästä
Räppiä ja elektronista musiikkia yhdistelevä CHAMOS julkaisee tänään uuden singlen ”Vastamelu”, joka on ensimmäinen single tänä vuonna julkaistavalta uudelta EP:ltä. Aiemmin kaksi singleä ja yhden EP:n julkaissut, energisistä live-esiintymisistään tunnettu CHAMOS on viimeisen 1,5 vuoden ajan terävöittänyt soundiaan tuottaja Elias Hjelmin kanssa.

Vastamelu” ja tuleva EP esittelevät kokoonpanon, joka on samanaikaisesti entistä helpommin lähestyttävä ja kokeellisempi. CHAMOSin uusi tuotanto asettuu uuden suomalaisen räpin kenttään, mutta musiikissa ja visuaalisessa ilmeessä kuuluu ja näkyy vaikutteita elektronisesta klubimusiikista, hyperpopista ja futurismista.

”Ollaan viimeisen 1,5v aikana kehitytty tekijöinä ja kirjoittajina, ja pystytty antamaan entistä enemmän itsestämme biiseihin. Musiikillisesti tulevalla EP:llä kuullaan kokeellisempaa tuotantoa ja entistä enemmän vaikutteita elektronisesta musasta. Viime aikoina on inspiroinut kokeellisempi musa ja myös kaikki frendien tekemä taide. Vaikka CHAMOS ollaan me, Jasper ja Valtteri, koetaan että tavallaan koko tää kollektiivimainen frendiporukka meidän ympärillä on osa CHAMOSta.

Vastamelu-biisillä kuuluu meidän kehitys, tää on tuotannollisesti ja lyyrisesti paljon valmiimpaa matskua kuin meidän edelliset julkaisut. Biisi esittelee hyvin tulevan EP:n soundimaailmaa, mutta luvassa on myös tätäkin kokeilevampaa tuotantoa”, kertoo CHAMOS.

Instagram | Facebook

Jaa


Yhteistyössä mm.