Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.03.2021

R&B-artisti Pihlaja julkaisi uuden singlen ”Pojat”, jolla vierailee Yeboyah

Kuuntele ”Pojat feat. Yeboyah tästä

”Halusin tällä kertaa naisena puhuu miehistä yhtä kevyellä otteella kun me ollaan esim hiphop-kulttuurissa totuttu kuulemaan toisinpäin”

R&B-artisti Pihlaja julkaisi tänään uuden singlen ”Pojat”, jolla vierailee Vuoden tulokas -kategoriassa Emma-ehdokkaana ollut Yeboyah. ”Pojat” on uusin singlejulkaisu syksyllä julkaistavalta Pihlajan debyyttialbumilta. Edelliset singlet ovat vieneet kuulijan Pihlajan tummasävyiseen universumiin, jossa vahvuus ja herkkyys kulkevat käsi kädessä. ”Pojat” esittelee hieman kepeämpää ja leikittelevämpää Pihlajaa, unohtamatta kuitenkaan artistin tavaramerkiksi muodostunutta vaanivaa R&B-tunnelmaa:

”Pojat on pilke silmäkulmassa tehty biisi, jossa pohditaan miten voi löytää sen oikeen tyypin jos ei kokeile vähän useempaa. Halusin tällä kertaa naisena puhuu miehistä yhtä kevyellä otteella kun me ollaan esim hiphop-kulttuurissa totuttu kuulemaan toisinpäin, ja samalla esitellä myös vähän kevyempää Pihlaja-vibaa. Tähän mystiseen mimmienergiaan ja itsevarmuuteen sopi mun mielestä super hyvin Yeboyah, joka lähti messiin feattaan”, kuvailee Pihlaja.

Pihlajan edellinen single ”Picasso feat. costee” on noussut artistin uran isoimmaksi hitiksi. Kappale oli Spotifyn top50-listalla lähes kaksi kuukautta ja kappaletta on kuunneltu yli 1,5 miljoonaa kertaa. ”Picasso feat. costee” soi edelleen YleX:n soittolistalla.

Pihlaja on 25-vuotias R&B-artisti sekä laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut musiikkia vuodesta 2016 lähtien. Pihlaja julkaisee syksyllä 2020 debyyttialbuminsa, jolta on julkaistu singlet ”Valssi”, ”Hengitän edelleen”, ”Pimee”, ”Pari liikaa”, ”Älä pyydä mua jäämään” ja ”Picasso feat. costee”. Omien singlejen lisäksi Pihlaja tunnetaan vierailusta Adi L Haslan jättihitillä ”Kevät”.

Seuraa Pihlajaa: Instagram | Facebook | Spotify | YouTube

Jaa


Yhteistyössä mm.