Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.07.2021

Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeilyn tunnusbiisi Osmo’s Cosmoksen Hauskaa julkaistaan tänään – Myös karaokeversiona!

Solar Filmsin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tunnusbiisi, Osmo’s Cosmoksen Hauskaa julkaistaan tänään ja on kuultavissa ja ostettavissa digitaalisissa musiikkikaupoissa ja -palveluissa. Renny Harlinin ohjaama, suosittujen kreisikomedioiden jatko-osa tulee elokuvateattereihin 28.7.2021 elleivät koronarajoitukset muuta tilannetta. Kappaleen voi kuunnella oheisen linkin kautta.

https://open.spotify.com/album/78M1jA4O9VIEecexFBr1w4

Hauskaa ilmestyy tänään myös Singa-karaokealustoilla netissä ja Singa-karaokeravintoloissa. Biisi julkaistaan alkuperäisillä taustoilla, jotta laulaja pääsee Osmo’s Cosmos -solistiksi.

Hauskaa sopii tähän leffaan kuin häkä”, toteaa Renny Harlin.

“Rantaudumme nyt karaoken pariin, koska elokuvateattereihin ei pääse”, toteaa elokuvan tuottaja Markus Selin.

“Olemme enemmän kuin otettuja siitä, että oma biisimme on osa Solar Filmsin ja Markus Selinin ja Rennyn elokuvaa,” sanovat yhtyeen perustajajäsenet ja kitaristit Pete Kiisseli ja Ville Soininen.

Suomalaisen glam rock -henkisen show’n edelläkävijä Osmo’s Cosmos on tunnettu vauhdikkaista keikoistaan sekä omaleimaisista ja voimakkaista videocovereistaan, joilla he seikkailevat eri tyylilajien viidakossa aina discosta heviin ja slovareihin. Yhtye julkaisee neljännesvuosisataisen taipaleensa kunniaksi uuden studiolevyn Half’N’Half 23.6.2021. Tuplalevy sisältää hard rockin ja klassisen rockin sävyjä, kuten ultimaattiset videohitit Call Me ja Because the Night sekä uutuuslainana Petri Laaksosen euroviisuhitti Sata Salamaa. Levyn julkaisupäivänä julkaistaan myös Hauskaa-biisin video. Levystä ja videosta tiedotetaan erikseen.

Uutuuslevy Half’N’Half on tilattavissa eksklusiivisesti ennakkoon Levykauppa X:stä oheisen linkin kautta. Tuplalevystä on saatavana cd- ja vinyyliversiot sekä erikoisuutena myös saunan lämpömittari juhannuslöylyihin!
https://www.levykauppax.fi/artist/osmo_s_cosmos/half_n_half/#739024

Bändin huikeat videot ja muut kuulumiset näet täältä.
www.youtube.com/c/OsmosTV
https://www.facebook.com/OsmosCosmosBand
https://www.youtube.com/channel/UC6iCtJF0f9oLxoAII6Zdh9g
https://www.instagram.com/osmoscosmosband/

Ohessa kooste videoista, jotka voi jakaa eri medioissa. Lisää videoita näet yhtyeen YouTube-kanavalta.
Call Me: www.youtube.com/watch?v=URFP4k6dkMg
Because The Night: www.youtube.com/watch?v=Klm__Rs5AAc
Run With It: www.youtube.com/watch?v=mmPBcDg4Utw
Having A Good Time: www.youtube.com/watch?v=KyItZZuu-BY

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc
https://www.instagram.com/solarchannel/
https://www.facebook.com/Luokkakokous2021
https://singa.com/en

Jaa


Yhteistyössä mm.