Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

ROCK’N ROLL WEEKEND 2021 Ellivuoressa 24.-25.9!

Rock’n Roll Weekend 2021

Cruising, Shows and Music!

Kesän 2021 festari- ja tapahtumakauden päätöstä juhlistetaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna (pe-la 24.-25.9), kun kuumien rautojen ja rock’n rollin ystävät kokoontuvat cruisailemaan ja jamittelemaan Rock’n roll weekendin merkeissä Ellivuoreen!

Kyseessä on uusi ja mielenkiintoinen festivaalikokonaisuus, jossa kahden päivän aikana tarjoillaan komeita autoja, cruisingia, burleskia, taika/stand-up showta sekä tietenkin rock’n rollia usean alan bändin vauhdittamana upeissa ja uudistetuissa Ellivuori Resort vapaa-ajankeskuksen puitteissa.

Tapahtuman esiintyjäkattaus on runsas ja monipuolinen:

Jeena ja Vauhtikallot

Teidän tyylinne ja tunteenne hyväksi, orkesteri tarjoilee teille suomalaista rokkenrollia ja vauhdikasta svengi-iskelmää 50-lukulaisittain! Repertuaari sisältää tanssijalan alle sopivasti myös humoristisia numeroita, eksoottista sykettä ja unhoon painuneita helmiä.

Taikuri Puijon Paroni

Huumoripitoista Taikuutta kaikenikäisille. Esitys,missä voi tapahtua mitä vain. Lähitaikuus ei jätä ketään kylmäksi!

The BopCats

The BopCats on legendaarinen jo vuonna 1979 perustettu vanhan liiton rock’n roll trio, joka soittaa 50’-luvun tyylistä rock’n rollia. Bändissä musisoivat Utsi Uusitalo (kitara ja laulu), Ari E. (rummut ja laulu) sekä Ari S. (pystybasso).

Sweet Jeena and her Sweethearts

Sweet Jeena and her Sweetheartsin soinnin ytimessä loistavat amerikkalaisen populaarimusiikin varhaiset helmet ja jalokivet. Rockabillyn rajuus kohtaa leikittelevän jazzin ja syvän bluesin. Näistä inspiroituneena orkesteri ilmaisee alitajuntansa universumista kumpuavia tunnelmia myös oivaltavalla omalla materiaalillaan. Jeena johtaa hurjapääjoukkiotaan Hollywoodin lumoa säteillen, äänessään sekä aitoa 50-lukua että uuden ajan tuoreutta. Tiukan soitannan ja Jeenan vokaalimaalausten lisäksi orkesterin tavaramerkiksi on muodostunut myös Sweethearts-suolakurkkujen doo-wop -stemmalaulanta. Bändin lavashow’ssa kohtaavat suloinen hulluus ja riemukas teatraalisuus. Tuloksena on uniikki elämys, jota on vaudebillyksikin luonnehdittu.

Lil’ Nanet

Ripaus huumoria, ripaus klassista viehkeyttä ja roimasti glitteriä, siitä on Lil’ Nanet tehty! Tämä viehkeä ja ilkikurinen sulosääri ihastuttaa, hämmästyttää ja naurattaa. Lil’ Nanet vie teidät mukaansatempaavien, satumaisten ja säihkyvien tarinoiden pariin eikä taatusti jätä ketään kylmäksi!

Aron & Cool Company

Tapahtuman huipentaa Aron & Cool Company kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi! Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock’n Roll.

 

TERVETULOA!

Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen

Rock’n Roll Weekend 2021

Pe-su 24.-25.9.2021

Ellivuori Resort, Sastamala

Lippu- ja majoituspaketit: [email protected]/p. 03-51923

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/290317402774197/?ref=newsfeed

Jaa


Yhteistyössä mm.