Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.10.2020

Rockway Oy: Miljoonasade soittaa erikoisstriimikeikan pe 3.7.

Rockway Oy

Miljoonasade on vuodesta 1986 levyttänyt suomirockyhtye, jonka suurimpiin hitteihin kuuluvat mm. biisit Olkinainen, Lapsuuden sankarille, Marraskuu ja 506 ikkunaa. Yhtye keikkailee edelleen ahkerasti ja julkaisee uutta musiikkia.

Suomen tunnetuimpiin rock-yhtyeisiin kuuluva Miljoonasade viettää ensi vuonna 35. juhlavuottaan.
Miljoonasade esittää erikoisstriimikeikan pe 3.7. klo 18 Keikalla.fi-palvelussa. Neljätuntinen ja kolmiosainen keikka koostuu niin sähköisesti kuin akustisesti esitettävästä musiikista, uran varrelta kerätyistä tarinoista ja grillauksesta. Mukana on myös mm. Neljän Tähden Illallinen -ohjelman sankarikokki Matti Nurro.

Hulttiot grillaa -erikoislähetyksen aikana julkaistaan myös uusi Hulttion mutsi -nimeä kantavan sinkun musiikkivideo ja muistellaan yhtyeen pitkäaikaista kosketinsoittajaa ja säveltäjää, Olli Heikkistä, joka menehtyi viime viikolla.

Miljoonasade on tunnettu erilaisista tempauksistaan, kuten konserteista veden alla tai kuumailmapallossa. Viime aikoina yhtye on keikkaillut suomalaisten sinfoniaorkestereiden kanssa. Vuosi 2021 on yhtyeen 35. juhlavuosi.

Keikalla.fi on verkkoalusta, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Osta lippu suosikkiesiintyjäsi keikalle ja seuraa laadukasta livestriimiä vaikka kotisohvaltasi! Keikan tallenne on katsottavissa Keikalla.fi-palvelussa 7 päivän ajan.

Jaa


Yhteistyössä mm.