Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Sanalta uusi koskettava musiikkivideo – ”tulevaisuuden haaveista jäi vain tyhjä hääpaikka.”

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi helmikuussa uuden Lupaa – nimisen sinkun, joka saa nyt musiikkivideon kylkeensä. Herkkä, mutta myös riipaiseva kappale on kuin avoin kirje entiselle kumppanille. Musiikkivideo jatkaa samaa koskettavaa linjaa, ja vie katselijan kaatuneen rakkauden raunioille.

Katso video: https://youtu.be/wKIJm9Zsde4

”Se tunne kun häät on peruttu.”, tunteikkaana videolla esiintyvä Sana tiivistää. ”Kun kaikki mitä odotit, suunnittelit ja halusit elämältäsi, hajoaa. Kun se kaikki kaatui, tulevaisuuden haaveista jäi vaan tyhjä hääpaikka.”

Lupaa käsittelee rehellisesti onnettoman suhteen tilaa ja tuntemuksia pettävää kumppania kohtaan. Arkaluonteisen ja henkilökohtaisen kappaleen tekeminen ei ollut helppoa. ”Romahdin studion lattialle itkemään kesken äänitysten. Kesti kauan ennenkuin pystyin edes julkaisemaan biisin. Urani hienoin kappale sai nyt varmasti urani upeimman musiikkivideon.”

Lupaa – kappaleen musiikkivideon takana on Sanan materiaaleja aiemminkin kuvannut Mika Vallineva. ”Koronatilanne horjutti talouttani pahasti. Olen todella kiitollinen, että Zemppi Areena lähti tukemaan paikallista kulttuuria ja mahdollisti videon tekemisen.”, Sana kiittelee.

Kuuntele ”Lupaa” Spotifyssä: http://spoti.fi/3rn1OUC

https://www.facebook.com/sanavirallinen/
https://www.instagram.com/sanavirallinen/
http://sanamusic.net/

Jaa


Yhteistyössä mm.