Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 23.07.2021

Sara Sydän ja selänkokoinen perhostatuointi

– Uuden Ex-singlen videolla Sara Sydän paljastaa koko selän peittävän perhostatuointinsa (https://youtu.be/Qk38ZTyQTOE)

Suomalais-kenialainen Sara Sydän sukeltaa modernin popin maailmaan uudella sinkullaan ja videollaan Ex. Kappaleen kirkkaan utuiset äänimaisemat ja tarttuva melodia vangitsevat kuulijan ensisekunneista ja jännite säilyy biisin loppuun saakka. Ex on toinen singlelohkaisu syksyllä julkaistavalta Sara Sydämen debyyttialbumilta. Ensimmäinen single Uudestaan näki päivänvalon joulukuussa 2020.

Ex-videon puheenaiheeksi nousee varmasti Saran koko selän peittävä upea perhostatuointi. Video onnistuu kuitenkin vangitsemaan kappaleen tunnelmaa ja tematiikkaa laajemminkin: läsnä ovat kaipuu, menettämisen pelko ja loputon odotus.

Melankolisesta teemasta huolimatta Ex:n tuottaja Sami Silén on onnistunut luomaan kappaleeseen raikkaan äänimaiseman, joka on sopusoinnussa Saran keijukaismaisen äänen kanssa.

Tuo kombinaatio sähköistää kuulijan aivan kuten laulun tekstin ihminen.

”Se ihminen, josta biisi kertoo, on ollut sellainen, joka sähköistää joka solun kehossa. Hänen ollessaan läsnä tuntee itse olevansa elossa ja jonkin luonnonvoiman vietävänä”, Sara kertoo.

Jos tekstin positiivinen puoli on ruumiin joka solussa tuntuva rakastuminen, sen synkempi puoli kertoo tämän rakkaan ihmisen menettämisen pelosta.

”Tuo biisin synkempi puoli liittyy menettämisen pelkoon ja tässä tapauksessa niinkin ahdistavaan ja ajankohtaiseen aiheeseen kuin päihteet. Kun rakas ihminen katoaa siihen mustuuteen ja pimeyteen etkä voi kuin seurata vierestä ja huutaa asian vääryyttä – kun tekisit mitä vaan että saisi tuon ihmisen vielä elävänä ja hengittävänä vierelle”.

Ex-video Youtubessa.
Ex-sinkku Spotifyssa.

www.sarasydan.fi
https://www.facebook.com/sarasydanofficial
https://www.instagram.com/sarasydanofficial/

Jaa


Yhteistyössä mm.