Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 26.03.2021

Särre vie kohti valoisampia aikoja uudella singlellä ”Elämä on vitun jees feat. Kari Tapiiri”

Kuuntele ”Elämä on vitun jees feat. Kari Tapiiri” tästä

Mittavan uran suomalaisen räpin kentällä tehnyt Särre julkaisi tänään uuden singlen ”Elämä on vitun jees”, jolla vierailee Kari Tapiiri. Särre teki paluun soolouran pariin loppuvuodesta 2020 julkaistulla kappaleella ”Bööna feat. Jada Kingdom & VG+”. Molemmat kappaleet löytyvät tänä vuonna julkaistavalta Särren toiselta sooloalbumilta ”Kohti unelmii”.

”Jos Bööna oli crossover suomiräpin ja dancehallin kanssa, yhdistää Elämä on vitun jees räppiin huoletonta rock-tunnelmaa. Tällaiset crossoverit eri musiikkityylien kanssa on toistuva teema tulevalla levyllä, kuten on myös elämänilo, hyvä fiilis ja pienten, mutta tärkeiden asioiden juhliminen. Arki ja elämä ei oo aina yhtä juhlaa, mutta silloin kun hyvä fiilis osuu kohdalle, siitä on hyvä nauttia täysillä. Kuuntelusuositus: Laita Elämä on vitun jees luureihin, sihauta auki haluamasi juoma ja lähde kevään tullen kävelylle.”

Vuonna 2015 platinahitin ”Hesan naiset” ja 2016 kultaa myyneen debyyttialbumin ”Ei riitä” julkaissut Särre eli Miika Särmäkari tunnetaan soolouransa lisäksi mm. suomiräpin pioneerityötä tehneestä Loost Koos -yhtyeestä, Freerap-kollektiivista, räpin suomenmestaruudesta sekä lukuisista yhteistöistään eturivin artistien kanssa. Särmäkari on myös toiminut Basso-lehden päätoimittajana, useiden podcastien juontajana sekä Rutilus-levy-yhtiön vetäjänä. Särre on vaikuttanut suomalaisen hiphopin kentällä lähes 20 vuotta.


Instagram | Facebook | YouTube | Twitter |Twitch

Jaa


Yhteistyössä mm.