Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 26.03.2021

SEXMANELTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA


Sexmane eli Max Sene on debyyttialbumillaan kultaa striimannut artisti, joka on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti.

Sexmanen vuonna 2019 omakustanteena julkaistu debyyttialbumi on pysytellyt Suomen virallisella albumilistalla julkaisustaan lähtien. Albumilta löytyvä hittisingle ”Mama” on noussut toistuvasti Suomen Spotifyn Top200 -listan striimatuimpien joukkoon ja artistin kappaleita on striimattu yhteensä jo yli 14 miljoonaa kertaa. Vakuuttavan pohjan luoneelta Sexmanelta kuullaan tänään perjantaina vihdoin odotettua uutta musiikkia uuden levytyssopimuksen myötä.

Sexmanen ensimmäinen singlejulkaisu Sony Musicin kanssa kantaa nimeä ”Henki”. Rap-lupaukselle kirjoittaminen on aina ollut luonteva tapa purkaa tunteita ja studioon päästyä palaset ovat loksahdelleet kohdilleen. Tällä kertaa kappale syntyi kuitenkin täysin hetkessä vallinneessa mielentilassa. Singlejulkaisun tuotannosta vastaa Victor Nordis.

”Henki biisinä on siinä mieles erilainen, että en kirjoittanut tekstiä, vaan menin studiolla suoraan mikin taakse ja lauloin siitä miltä must tuntu. Sitä ei ois voinut ottaa enää uusiksi, kun se kaikki tuli just siinä hetkessä ”

Artisti on aiemmin kerännyt lava-energiallaan keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja odottaa paluuta keikkalavoille. Levytyssopimuksen lisäksi Sexmane on allekirjoittanut äskettäin myös keikkamyyntisopimuksen All Day Agencyn kanssa. Sexmanea on aiemmin kuultu fiittaamassa mm. Keko Salatan sekä williamin biiseillä. Omaa polkuaan kulkevalta artistilta kuullaan tämän vuoden aikana lisää uutta musiikkia.

Seuraa Sexmanea instagramissa

www.sonymusic.fi | Instagram | Facebook

www.allday.fi | Instagram

Jaa


Yhteistyössä mm.