Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 18.05.2018

Sima lopettaa – Jäähyväiskeikat bailataan 4.-5.toukokuuta Helsingissä ja Turussa!

Moro kaikki fanit ja frendit!

Meil on teille hyviä ja huonoja uutisia. Sori jos tää tulee liian yllättäen. Alotetaan huonoista: Me ollaan tultu Siman kanssa tilanteeseen, missä ei voida oikein tehdä muuta kun lopettaa. Molemmilla on pienissä päissään niin paljon liikaa ideoita ja visioita, että yhteisen proggiksen duunaileminen on muuttunu todella hankalaksi. Sukset ei oo todellakaan menny ristiin- eihän parhaat kaverit voi muuta kun vierekkäisillä laduilla hiihtää. Muita asioita kuin Simaa syntyy tällä hetkellä vaan niin paljon luontevammin, ettei oo järkeä jäädä ns. tuleen makaamaan. Halutaan teille vaan parasta.

Mut ei siin mitää hätää koska hyvä uutinen kuitenkin on se, ettei tähän liity mitään hampaiden kiristelyä tai negatiivista nihkeilyä! Ollaan tehty tätä vuoden 2014 keväästä asti eikä oltais ikinä uskottu kuinka pitkälle tämmönen proggis voikaan ihmistä viedä. Jengi on kannustanu meitä ihan mieletömiin suorituksiin ja ollaan saatu tehä just sitä mitä me ollaan aina haluttu tehä: Hyvää musaa hyvien ihmisten kanssa. Kiitos siitä teille, arvon ihmiset. Kiitos, että teitä on tää meijän puuhastelu kiinnostanu tämmöselle tasolle asti.

Ja Hei. Ei tää meijän musanteko tai ystävyys lopu mihinkään. Meilt molemmilt tullaan kuulemaan sooloa ja proggista ja mitä kaikkea. Sima on nyt vaan se asia joka valitettavasti pistetään jäihin ihanana menneisyyden muistona. Helvetin hauskana neljän vuoden vappuna, jonka jatkot ei koskaan loppunu. Ei tässä voi muuta sanoa, kuin vappuhattua nostaa. Kiitos teille ihmiset. Kyl tee tiärätte. 

Rakkain terveisin Teidän Mathias ja Jussi/ SIMA

Siman viimeiset bileet!

4.5 Virgin Oil, Helsinki

5.5 GONG, Turku


Yhteistyössä mm.