Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 07.02.2020

Sipoon herttuan uusi kausi nousi heti kuukauden katsotuimmaksi sarjaksi – kaikki jaksot nyt katsottavissa

Elisa Viihteen alkuperäissarja Sipoon herttuan toisen kauden kaikki 8 jaksoa ovat nyt katsottavissa Aitio-suoratoistopalvelussa. Uusi kausi nousi Elisa Viihteen Aition marraskuun katsotuimmaksi sarjaksi vain muutamassa päivässä.

Sipoon herttuan toinen kausi nousi myös yhdeksi koko syksyn katsotuimmista sarjoista muuan muassa toisen syksyn suursuosikin Nyrkin lisäksi.

– Sipoon herttuan ensimmäinen kausi on ollut Elisa Viihteen kaikkien aikojen suosituin komediasarja, ja sen uusi kausi otettiin vastaan innokkaasti. Toinen kausi nousi muutamassa päivässä marraskuun katsotuimmaksi Aitiossa, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Sipoon herttua on musta komedia korruptiosta sekä bisnesmies Pasi Kovalaisesta, joka on koko elämänsä rakentanut imperiumiaan pitkälti kyseenalaisin keinoin. Kahdeksanosaisella toisella kaudella Kovalainen on siirtynyt hyväntekeväisyysbisnekseen, ja perheen rahat alkavat olla lopussa. Kovalainen haluaa rakentaa automarketin saadakseen perheensä talouden kuntoon. Huonoista väleistään huolimatta Kovalainen ja kunnanjohtaja Pirkko Haavisto päättävät ryhtyä yhteistyöhön varmistaakseen Haaviston valinnan jatkokaudelle ja Kovalaiselle kutsun Linnan-juhliin. Pian epäilyt suhmuroinnista heräävät sekä poliisissa että lehdistössä: jotain härskiä Sipoossa on taas meneillään.

Komediasarjan toisen kauden on ohjannut Antti Heikki Pesonen (Päin seinää, Korsoteoria) ja käsikirjoitus on ensimmäisen kauden pääkäsikirjoittajan Atte Järvisen (Sunnuntailounas, Itsevaltiaat, Downshiftaajat, YleLeaks ja Pasila) käsialaa. Menestyssarjan ensimmäiseltä kaudelta tutut keskeiset hahmot jatkavat samoissa rooleissa. Mukana ovat muun muassa Kari HietalahtiPirjo HeikkiläRiku NieminenPekka StrangMari PerankoskiMiitta Sorvali ja Ville Myllyrinne. Sarjan Elisa Viihteelle tuottaa Yellow Film & TV.

Keväällä 2018 ensi-iltansa saanut Sipoon herttuan ensimmäinen kausi nousi Elisa Viihteen viime vuoden katsotuimpien sarjojen joukkoon ja sarjan huumori nauratti myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Pasi Kovalaisen ”Kun yrittäjällä palaa käpy -videot ovat hauskuuttaneet jo yli kahta miljoonaa ihmistä sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa. Sipoon herttua oli myös ehdolla vuoden sipoolaiseksi 2018 Sipoon Sanomien kisassa tammikuussa 2019.

Elisa Viihteen alkuperäissarja Sipoon herttua on nähtävissä vain Elisa Viihteessä.

Jaa


Yhteistyössä mm.