Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Sony Music kotimaiset uutuudet 7.5.2020

Viikon uutuudet

Rosi – Vanha Minä 8.5.
Pientä luovaa taukoa pitänyt artisti palaa nyt uudella musiikilla, nimittäin Rosi julkaisee seuraavan singlensä tulevana perjantaina! Biisi kertoo ajasta, kun oltiin siinä tilanteessa omassa elämässä, että ei osattu stressata huomisesta tai murehtia mitä muut ajattelevat. ”Tässä biisissä ollaan tehty just niin sanottuja oikeita ratkaisuja, mut havahdutaan siihen, et se vanha versio susta on kadonnu ja haluaisit sen takasin. Ja takasin sen vanhan minän, kuka ei miettiny liikaa miten muut haluaa, et elät sun elämää, kellä oli vähän hyvällä tavalla keskisormi pystyssä ja kuka stressas ja huolehti vähemmän. Mulla se ajoittuu jonnekin tonne nuoruusvuosiin, mut se voi kyllä olla ihan minkä ikäisenä vaan. Aina uus minä ei ookaan välttämättä paras minä.” – Rosi
Ruusut – Haamuasema 8.5.
Kaksi vuotta sitten julkaistulla debyyttialbumillaan läpimurron tehnyt Ruusut-yhtye julkaisee odotetun toisen levynsä perjantaina 29. toukokuuta. Albumin nimi Kevätuhri on lainattu Stravinskyn baletista, joka häkellytti moderniudellaan 107 vuotta sitten. Albumin julkaisupäivä 29.toukokuuta on täsmälleen sama, kuin sisarteoksen ennakkonäytöksen Pariisissa 1913.
Ennen levyn julkaisua siltä lohkaistaan vielä Haamuasema-niminen single perjantaina 8.toukokuuta. ”Haamuasema on eräänlainen albumin porttibiisi. Paikka, missä voi tarkastella matkaansa ajan ulkopuolelta ja kohdata itsensä näkymättömänä. Kaikkien olisi hyvä pysähtyä siellä joskus”, kertoo yhtyeen sanoittaja Lauri Levola.
Kikattava Kakkiainen – Frontside Ollie 8.5.
Koko perheen suosikki Dj Kakkiainen julkaisee tunnetuista hiteistä lapsia tanssittavia versioita. Robinin alkuperäishitti Frontside Ollie on ensimmäinen remix Kakkiaisen tulevalta EP:ltä. Kikattava Kakkiainen on pienestä koostaan huolimatta suuri sankari, jolla on valloittava naurun lahja. Kakkiaisen ja kumppaneiden seikkailuja on voinut seurata jo useamman vuoden ajan muun muassa mobiilipelien, kirjojen sekä suositun animaatiosarjan kautta. Ensimmäisen levynsä Kakkiainen julkaisi pari vuotta sitten ja se palkittiin vuoden lastenlevynä Emma Gaalassa.
Eini – Valitsen sut 8.5.
Suomen diskokuningatar Eini julkaisee uuden singlen Valitsen sut perjantaina 8.5.2020. Single on uusi julkaisu Einin ensi syyskuussa julkaistavalta studiolevyltä. Einin edellinen single Tilkkutäkki on saanut loistavasti radiosoittoa eri radiokanavilla, muun muassa Radio Suomessa. Singlen ovat säveltäneet Joni Rahkola, Jonnaemilia Kärkkäinen ja Iiro Gröroos ja sanoittaneet Joni Rahkola ja Jonnaemilia Kärkkäinen.

Muista myös nämä!

Neljä Ruusua – Muuttolinnut
Kuuntele biisi tästä!
Herrat – Karuselli
Kuuntele biisi tästä!

Jaa


Yhteistyössä mm.