Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 31.05.2019

STAND UP -TÄHTI DYLAN MORANIN SUOMEN MINIKIERTUE ALKAA TORSTAINA

Jättisuosittu irlantilainen stand up -koomikko Dylan Moran esiintyy uudella Dr Cosmos -kiertueellaan Turussa, Tampereella ja Helsingissä tämän viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina 14.3.–16.3.2019. Esitykset ovat lähes loppuunmyytyjä. 

Dylan Moran kiersi viime syyskauden Briteissä ja keskittyy kansainvälisiin esityksiin vuoden 2019 aikana. Uudella show’llaan hän esittelee jälleen uniikkia näkökulmaansa rakkaudesta, politiikasta, kurjuudesta ja arjen jokapäiväisestä hullunkurisuudesta, minkä hän välittää katsojalle sellaisella runollisella hurmiolla kuin vain yksi sukupolvensa hienoimmista koomikoista voi.

Morania on kutsuttu stand upin Oscar Wildeksi ja hänen kuuluisa lakoninen, älykäs ja pähkähullun lyyrinen tyylinsä lupaa, että ilta on kuin ohittamaton matka tulkitsemaan maailmaa, kliseitä väistellen ja kaikkinaisia typeryyksiä ja arjen latteuksia viiltäen.

Dylan Moran on koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja, josta tuli vuonna 1996 nuorin Edinburgh Festival Fringe -tapahtuman himoitun pääpalkinnon Perrier Awardin voittaja. Moran on toiminut käsikirjoittajana ja tähtenä Suomessakin nähdyssä Kirjava joukko –tv-sarjassa, joka on voittanut kaksi BAFTA-palkintoa. Lisäksi hänet on nähty valkokankaalla mm. elokuvissa Notting HillCalvaryShaun of the Dead sekä Run Fatboy Run. Moran on tehnyt urallaan useita maailmankiertueita ja esiintynyt jopa Kazakstanissa ja Ukrainassa sekä eri puolilla USA:ta. Hänen edellinen kiertueensa Off the Hook esitettiin 149 kertaa eri puolilla maailmaa, joukossa loppuunmyydyt salit Helsingissä ja Turussa vuonna 2015.

Esityksen tuottaa Suomen Stand Up Club.

DYLAN MORAN – DR. COSMOS

To 14.3. Klo 20 Turku, Sigyn-sali
Pe 15.3. Klo 20 Tampere, Tampere-talo, Pieni sali
La 16.3. Klo 20 Helsinki, Kulttuuritalo

LIPUT
€ 39,00 Lippupiste, www.lippu.fi  (sis. palvelumaksun 3,50)
K-15
Kesto 2h (sis. väliajan)
Liput myynnissä 4.9.2018 kello 09.00 alkaen

ARVIOITA

**** ”Trumping Shakespeare, he reduces life to four ages: ”Child, failure, old and dead”. Faced with one-liners as killing as that the world suddenly seems a better place.”
The Telegraph


**** ”His comedy takes on an existential dimension, as tubby, nicotine-starved, emasculated Moran comes to represent the struggles we all wage for meaning and connection.”

The Guardian

**** ”High-octane riffs from Irish master of grumpiness … spellbinding”
Evening Standard

**** ”In his heightened ideas and vocabulary, Moran compulsively swerves clichés as he builds up layers of laughs… funny and fascinating, and utterly deserving of his place in the modern classics”
The Times

Jaa


Yhteistyössä mm.