Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 18.05.2018

Suomalais-meksikolaiset juuret omaava Sofia Zida julkaisee uutta musiikkia

Tänään julkaistavalla Cumbia-singlellä kuullaan feattaajaana myös Heikki Kuulaa.

Suomalais-meksikolaiset juuret omaava Sofia Zida julkaisee uutta musiikkia parin vuoden tauon jälkeen. Tänään julkaistavalla Cumbia-singlellä kuullaan feattaajana myös Heikki Kuulaa. Lattarisävyillä maustetun pop-kappaleen on säveltänyt ja tuottanut The Rasmus-yhtyeestä tutuksi tullut Pauli Rantasalmija sanoitus on syntynyt Sofia Zidan,  Ulpu-Leena Hozjajenokin ja Heikki Kuulan yhteistyönä. Kappaleen julkaisee Dynasty Music.

” Olen tehnyt Paulin kanssa yhteistyötä nyt noin puoli vuotta ja tuntuu, että olemme löytäneet oikean suunnan minulle. Olen todella innoissani, ja meillä on tekeillä jo muutama uusikin biisi. Cumbia on minulle oikea hyvän mielen biisi.  Haluaisin tuoda musiikillani hyvää mieltä, väriä ja tanssia ihmisten elämään” , kommentoi Zida tunnelmiaan.

Vaasasta kotoisin oleva Sofia Zida solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa F2F-yhtyeensä kanssa jo 16-vuotiaana ja hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Dico Mamazida julkaistiin vuonna 2006.  Kaiken kaikkiaan musikaalinen Zida on soolourallaan julkaissut kaksi albumia ja kymmenen singleä. Soolouransa lisäksi Vaasasta lähtöisin oleva Zida on päässyt hyödyntämään laulu-ja tanssitaitojaan myös mm. esiintymällä musikaaleissa.  Zidan edellinen, vuonna 2016 julkaistu Guerrera-single syntyi yhteistyössä Jurekin kanssa ja se on kerännyt Spotifyssä liki puoli miljoonaa striimiä.

Sofia Zida – Cumbia (feat. Heikki Kuula)

San. Sofia Zida, Ulpu-Leena Hozjajenok , Heikki Kuula

Säv. Pauli Rantasalmi

2000-luvun alussa kultakauttaan mm. Killerin, Kwanin ja Von Hertzen Brothersin julkaisijana elänyt Dynasty Music –levy-yhtiö aktivoitui jälleen tämän vuoden alussa. Yhtiön ensimmäisinä julkaisuina päivänvalon näki Pauli Rantasalmen tammikuun lopussa julkastu singlekolmikko sekä Mikko Leppilammen viikko sitten julkaistu single Hunaja.


Yhteistyössä mm.