Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

Suomen kuuluisin unissakävelijä saapuu Pyynikin kesäteatteriin

Herra Hakkarainen seikkailee -näytelmä saa ensi-iltansa torstaina 5. heinäkuuta

​Suomen Kiertueteatteri ja Pyynikin kesäteatteri tuovat heinäkuun alussa ensi-iltaan Mauri Kunnaksen kirjoihin ja hahmoihin perustuvan Herra Hakkarainen seikkailee -näytelmän Pyynikin kesäteatteriin. Suomen Kiertueteatteri valikoitui Pyynikin kesäteatterin yhteistyökumppaniksi viime syksynä.
– Suomen Kiertueteatteri valikoitui yhteistyökumppaniksi mielenkiintoisen ohjelmistotarjouksen perusteella, kertoo Pyynikin kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko.
– Lisäksi toiveissamme oli löytää pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa kehittää Pyynikin kesäteatterin lastenteatteritoimintaa entisestään, Suurhasko jatkaa.
– Olemme äärimmäisen iloisia, että pääsemme aloittamaan toimintamme yhteistuotannolla juuri Pyynikin kesäteatterin kanssa. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti, iloitsee Suomen Kiertueteatterin johtaja Janne Jämsä.

Herra Hakkarainen seikkailee -esitys valikoitui Pyynikille yhteistyössä teattereiden välillä.
– Meille kummallekin oli tärkeää tehdä esitys, joka on jollakin tavalla tuttu nykyajan lapsille. Mauri Kunnaksen luoma maailma ja hahmot ovat niin herkullisia, että pakkohan heidät oli Pyynikin näyttämölle tuoda, kertoo Jämsä.

Patrik Draken dramatisoiman näytelmän on sovittanut ja ohjannut Minna-Stiina Saaristo-Vellinki. Koko perheelle soveltuvan näytelmän rooleissa nähdään kolme ammattinäyttelijää. Herra Hakkaraisen yöpukuun sujahtaa Juha Antikainen, Masa Marsuna sinkoilee television lastenohjelmista tutuksi tullut tamperelaisnäyttelijä Veera Degerholm ja Rouva Hakkaraisen sekä Neiti Kreekulan rooleissa nähdään Riitta Lindroos.
Herra Hakkarainen seikkailee -esitykset 5.7.-5.8.2018 Pyynikin kesäteatterissa.
Lipunmyynti Kulttuurimyymälä Aplodissa sekä Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä Tampereella, valtakunnallisesti Lippupisteellä.

Jaa


Yhteistyössä mm.