Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

Suomenlinnasta maailmalle ponnistanut Perttu julkaisi uuden singlen Milky Way

Kappaleen musiikkivideo on kuvattu Etelä-Afrikan henkeäsalpaavissa maisemissa

Saksan Universalille kiinnitetty suomalainen tuottaja Perttu julkaisi perjantaina 8. kesäkuuta viidennen singlensä Milky Way, jonka vokaalit laulaa saksalais-brasiliais-havaijilainen tulokas Malou. Kesäinen kappale yhdistelee kauniita melodioita ja itämaisia puhaltimia house-poljentoon ja tarttuviin vokaaleihin. Perttu on säveltänyt ja sanoittanut sinkun yhdessä nousevan suomalaistähti Lxandran kanssa.

Lyriikoiltaan kappale kuvaa sitä pitkäjänteisyyttä ja kestävyyttä mitä ihmissuhteissa tarvitaan. Tuotantoon Perttu on saanut inspiraationsa luonnosta:

”Visio kappaleeseen syntyi Espanjan maaseudun vuoristolla, jonne kiipesin usein öisin katselemaan kirkkaana hohkaavaa linnunrataa. Siellä heräsi sellainen samanlainen ekstaattinen fiilis, kun kesän alussa ihastuessa: olo on smooth, mutta samalla sydän hakkaa täysiä. Halusin sen saman fiiliksen tähän biisiin.

Singlelle julkaistaan samalla upea, Anton Thompson-Coonin kuvaama ja Pertun kanssa yhdessä ohjaama musiikkivideo. Etelä-Afrikan henkeäsalpaavia maisemia ja katseenvangitsevaa tanssia yhdistelevä video kuvastaa ihmisen vuoropuhelua luonnon kanssa.

”Halusin ehdottomasti sitä samaa mielikuvaa ja maisemaa videoon, mitä koin biisiä tehdessä. Videoilla ylipäätään tykkään tanssista, koska mielestäni se on täydellinen keino tulkata ääntä liikekieleksi. Pyrin aina tekemään kollaboraatioita muiden taiteen osaajien kanssa. Videon mielettömiin esiintyjiin me tutustuttiin seikkailuillamme sattumalta Afrikassa!”, Perttu kertoo videosta.

Suomenlinnasta kotoisin oleva Perttu aloitti musiikkiuransa rumpujen parissa 6-vuotiaana ja kiersi jo teini-iässä Eurooppaa yhdessä metallibändinsä kanssa. Hänen kiinnostuksensa eri rytmejä ja soittimia kohtaan kasvoi hiljalleen ja lopulta johti hänet Berliiniin elektronisen musiikin tuottajaksi. Oman sooloprojektinsa lisäksi Pertun kädenjälkeä voi kuulla muun muassa Lxandran kappaleilla Dig Deep ja Flicker ja saksalaistuottaja Alle Farbenin kappaleella Remember Yesterday.

Jaa


Yhteistyössä mm.