Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.02.2021

Suomirockin raskasta päätyä edustavalta Tuohimaalta salarakkaan laulu Toinen mies

Singlen taustalla legendaarinen tuottaja Mikko Karmila

Useista metalliyhtyeistä tutun laulaja-kitaristi Lauri Tuohimaan ympärille kasattu Tuohimaa julkaisee iltojen pimetessä vuoden toisen singlensä Toinen mies. Siinä missä kesällä julkaistu Suisto esitteli yhtyeen synkempää puolta, niin uuden singlen poljento ja sävellys ovat sieltä reippaammasta ja tarttuvammasta päästä – teksti on toki tutun synkkää, vaikka rakkauslaulusta onkin kyse. Biisin tuotannosta vastaa legendaarinen Mikko Karmila (muun muassa Children of Bodom, Kotiteollisuus, Nightwish, Popeda).

”Uusia kappaleita tehdessä meidän yhtenä tavoitteena on ollut synnyttää biisejä, joissa on tarttuvat kertosäkeet ja joita on mukava soittaa keikoilla, samalla myös toimia äänenä erilaisten ihmisten, erilaisille tarinoille. Rakkaudesta on kirjoitettu lukemattomia lauluja ja me halusimme lähestyä aihetta hieman erilaisen tarinan muodossa”, kertoo maestro Tuohimaa uuden singlen syntytarinasta.

Oululainen Tuohimaa on julkaissut uransa aikana kaksi kehuttua albumia, Uuden alun edessä (2018) ja Lähellä totuutta (2015). Lauri Tuohimaa on tuttu myös muun muassa yhtyeistä Charon, For My Pain ja Embraze. Tuohimaan lisäksi bändissä soittavat niin ikään Embrazesta tuttu basisti Olli-Pekka Karvonen ja rumpali Antti Liimatainen.

Bändi nähdään livenä kotikaupungissaan Oulussa Lasaretin Oktoberfesteillä tämän viikon lauantaina. Lippuja tapahtumaan on saatavilla Tuohimaan Facebook-sivuilla pyörivässä arvonnassa, jossa voi myös voittaa esimerkiksi bändin vanhan keikkakiesin jarrulevyt!

 

Facebook
Spotify
tuohimaaband.fi

Jaa


Yhteistyössä mm.