Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Suosikkisävelmiä suomalaisittain ukulelella tarjoaa lisää soitettavaa pikkukitaran ystäville

Arto Julkusen ja Markus Rantasen uusi nuottikirja tarjoaa monipuolista soitettavaa kaikentasoisille ukuleleharrastajille.

Arto Julkusen ja Markus Rantasen nuotti- ja laulukirja Suosikkisävelmiä suomalaisittain ukulelella on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Ukuleleharrastuksen buumi jatkuu jatkumistaan; yhä uudet kansalaisryhmät ovat löytäneet ”pikkukitaran” ensimmäiseksi tai aiempaa soittoharrastusta täydentäväksi soittimekseen. Alan suomalaiset uranuurtajat Arto Julkunen ja Markus Rantanen jatkavat Suuren ukulelekirjan julkaisemisesta alkanutta tietään ukulelekirjailijoina. Molemmat ovat lisäksi aktiivisia muusikoita ja opettajia, jotka tuntevat ukuleleharrastajien tarpeet ja musiikkimaun.

Suosikkisävelmiä suomalaisittain ukulelella sisältää 55 uutta sovitusta tuttuihin sävelmiin: kansanlauluista Juice Leskiseen ja Talikkalan markkinoilta Satulinnaan. Kirja sisältää myös mielenkiintoisia tarinoita sovitetuista lauluista sekä niiden säveltäjistä ja laulut tunnetuiksi tehneistä esittäjistä.

JULKUNEN, ARTO & RANTANEN, MARKUS : Suosikkisävelmiä suomalaisittain ukulelella
130 sivua
Nidottu, pehmeäkantinen
ISBN 9789523810204
Ilmestymisaika: Heinäkuu 2021

Jaa


Yhteistyössä mm.