Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 18.05.2018

Suositun perheblogistin #vauvavuosi-romaani tuo hormoninhuuruisia terveisiä vauvaperheestä

Kolmistaan-blogin kirjoittajan Karoliina Sallinen-Pentikäisen #vauvavuosi tarjoaa kokovartalokosketuksen extremelajiin nimeltä vanhemmuus ja perhe-elämä. Romaani jatkaa Usvan ja Juhan Tee se itse -vauva -romaanissa (2016) alkanutta tarinaa kolmekymppisen kaupunkilaispariskunnan iloista, suruista ja arjesta esikoistyttären kanssa. Hilpeän suorapuheista ja lämminhenkistä tekstiä elävöittävät Sanni Kariniemen ilmeikkäät, mustavalkoiset piirroskuvat.

Juhan ja Usvan vauva on syntynyt. Elämä on täydellistä. Tai olisi, jos vaaleanpunaiseen vauvakuplaan ei rysähtäisi neuvoja tuputtavia appivanhempia, itkukohtauksia (sekä lapsen että äidin), orastavia parisuhdekriisejä ja neuvolan keskenkasvuisia harjoittelijoita, jotka tietävät imetyksestä kaiken ilmeisesti omien varhaiskokemustensa pohjalta. Kun sekaan heitetään vielä jatkuva oman ajan, unen ja seksin puute, ollaankin jo vauvavuoden ytimessä. Miten kukaan voi selvitä tästä täysjärkisenä?

Karoliina Sallinen-Pentikäinen (s. 1985) kirjoittaa Kolmistaan-blogia, joka on yksi Suomen luetuimmista perheblogeista. Sillä on 73 000 uniikkia kävijää kuukausittain. Uusperheen äitinä, opettajana ja median moniottelijana hänellä on runsaasti kosketuspintaa nykyvanhemmuuteen ja sen keskustelunaiheisiin. Sanni Kariniemi (s. 1985) on Lahden Muotoiluinstituutista valmistunut muotoilija ja kuvittaja, jonka työsarkaan mahtuu niin kirjakuvituksia, julisteita, printti- ja kuosisuunnittelua kuin korujakin.

Karoliina Sallinen-Pentikäinen esiintyy Lapsimessuilla su 22.4. klo 10-10.30 Helsingin Messukeskuksessa.

 #vauvavuosi
256 sivua
Saatavana painettuna kirjana, sähkökirjana ja äänikirjana
Ilmestymispäivä 12.04.2018


Yhteistyössä mm.