Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Tampereen kesän mielenkiintoisin festivaali houkuttaa: kahden päivän liput ja perjantain liput loppuunmyyty ennakosta.

Uusi Tampere -festivaali 19.-20.7.2019

Tampereella soittavat heinäkuussa mm. Olavi Uusivirta, Pää Kii, Maustetytöt, Ruusut, Iisa ja Pauliina Kokkonen.

Kolmas Uusi Tampere -festivaali tuo Tampereen Kuivaamolle edustavan annoksen tuoretta musiikkia valtavirrasta ja sen ulkopuolelta. Tämänhetkisen tiedon mukaan Kuivaamo puretaan ennen kesää 2020, joten tämä on todennäköisesti viimeinen mahdollisuus kokea Uusi Tampere Kuivaamon uniikissa tehdasmiljöössä!

Tapahtuman lippujen ennakkomyynti on ollut huomattavan vilkasta. Kahden päivän liput ja perjantain liput on loppuunmyyty. Ennakosta voi ostaa enää pilettejä lauantaille. Kuivaamon sisäänkäynniltä lippuja ei enää saa, jos tapahtuma myy ennakosta täysin loppuun.

Tyylillisesti monipuolisen tapahtuman pääesiintyjät ovat Olavi Uusivirta, Risto, Pää Kii, Aavikko, Ruusut, Iisa ja Pauliina Kokkonen, mutta jo tuttujen tai vahvassa nosteessa olevien nimien lisäksi Uusi Tampere haluaa tarjota myös aivan viimeisimpiä musiikin tuoretuotteita.

– Olen ylpeä meidän tämän vuoden ohjelmasta, joka on kiinnostava yhdistelmä Olavi Uusivirran valtavirtaa, kuuminta uutta, kuten Jesse Markin ja Maustetytöt sekä Casio G Urlin ja Exploited Bodyn elektronista undergroundia.
– Tapahtuman kolmella lavalla on jokaisella oma identiteetti ja jokaiseen on saatu paras mahdollinen ohjelmakokonaisuus, festivaalin tuottaja Antti Hietala kertoo.

Uusimpia kiinnityksiä mm. Death Hawks, Ylva Haru ja Kalle Kinos!

Viimeisimmät kesän 2019 Uusi Tampere -kiinnitykset ovat kesäkuussa Psychic Harmony -albumin julkaissut Death Hawks, tänä vuonna Linnut-pitkäsoitolla debytoinut Ylva Haru, jyväskyläläinen yleisurheilurockia soittava, Litku Klemetin tähdittämä Mäsä, tamperelainen rap-artisti Kalle Kinos ja aiemmin Ronya-nimellä tunnettu, särmikästä elektronista poppia esittävä New Ro.

Uusina niminä esiintyjälistaan on nyt lisätty myös sähköinen yhden miehen Sumuposauttaja, Einari Stylmanin ja Harri Lindin Suominoita, Noah Kinin klubirytmiminä Exploited Body, Tanja Paanasen yhden naisen syntetisaattoribändi Casio G Url sekä Barry Andrewsin Diskon Jukka Hervan yhtye Data City.

Uusi Tampere 2019 -esiintyjät:

pe 19.7.
Olavi Uusivirta, Pää Kii, Maustetytöt, Death Hawks, Mäsä, Risto, Henrik!, Aavikko, Hannibal & Hot Heros, Sumuposauttaja, Tuusanuuskat, Suominoita, Casio G Url

la 20.7.
Ruusut, Iisa, Pauliina Kokkonen, Jesse Markin, Rosita Luu, New Ro, Lac Belot, Vasas Flora Och Fauna, Kalle Kinos, Radio Supernova, Exploited Body, Ylva Haru, Sitoi, Pass, Data City

uusitampere.fi
www.facebook.com/uusitampere
kuivaamo.fi

Enää myynnissä ainoastaan lauantain lippuja á 30 e
Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Jaa


Yhteistyössä mm.