Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 28.09.2018

Tapani Kansa juhlakiertueelle uusin sävelin

”Käymme yhdessä ain, viiskytvuotta rinnakkain….”

Tapani Kansan keikkakiireet alkoivat 50 vuotta sitten, kun Delilah räjäytti tien menestykseen vuonna 1968.  Juhlavuotensa kunniaksi Kansa kiertää faniensa luo Tuhansien tunteiden ilta -viihdekonserttikiertueellaan, joka alkaa 9.9. Savonlinnasta ja päättyy 23.11.2018 Ouluun.


TUHANSIEN TUNTEIDEN ILTA 
-konserteissa kuullaan Tapani Kansan suurimpia hittejä, kuten Delilah,R-A-K-A-S ja Tulkaa tytöt takaisin. Mukana on myös täysin uusia lauluja.

MENESTYNEIMPIIN LAULAJIIMME kuuluva Kansa on harvoja Suomi-viihteen pitkänlinjan sanansaattajia. Hänen työnsä on osa viihdemusiikin historiaa Olavi Virran ja Georg Malmstenin rinnalla.

  • Yli 600 levytettyä laulua, 16 kultalevyä ja lähes miljoona myytyä äänitettä
  • Ensimmäinen Suomessa myönnetty kultalevy
  • Esimerkiksi Käymme yhdessä ain, Äidin pikkupoika ja Veikko Nieminen ovat monen ikäpolven suosikkeja, joita on kuunneltu musiikkipalveluissa miljoonia kertoja. R-A-K-A-S on myös nuorten karaokehitti.

UUSI LEVY 7.9.2018. Kassu Halonen on säveltänyt Tapani Kansan sanoihin uusia lauluja. ”Runosuoneni sykkii kirkkaammin kuin koskaan aiemmin. Levylläni pohdin yhteisiä elämänarvojamme – iloja ja suruja.”

Sielunlaulu-levy räiskyy eri tyylien ilotulitusta bossa novasta sambaan ja ragtime-meininkiin. Joukossa on myös koskettavia lauluja, jotka ovat Kansan nöyrä kiitos faneille ja 100-vuotiaalle Suomelle.  Levyn julkaisee MagnumLive.

”Kun kuulin sielunlaulun soinnut niin kuin nailonkitaran,
melodian herkimmistä kaikkein kauneimman,
niin tajusin sen yhteyden suureen elämään.
Se ikuinen on, tänne jää me vaikka lähdetään.
Siis eläkäämme siivosti, kun vielä eletään!”

MONIPUOLINEN LAULAJA saa kiitosta. ”Tapani Kansa on yksi niistä iskelmälaulajista, jolla olisi kaikki edellytykset esiintyä päätoimisesti klassisenkin laulun puolella”, kirjoittaa Sibelius-Akatemian emeritusprofessori ja entinen oopperalaulaja Pekka Salomaa Forssan Lehden yleisönosastolla 8.7.2018.
Kansan genrekirjo on poikkeuksellisen laaja. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu iskelmän ja klassisten yksinlaulujen lisäksi muun muassa rockia, liediä ja operettia.

 

Jaa


Yhteistyössä mm.