Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Tatuksi ja Patuksi Nörtti ja TTT-tähti

Tatun ja Patun Suomi -näytelmä Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2019

Pyynikin kesäteatterin ja Suomen Kiertueteatterin yhteistyössä tuottaman Tatun ja Patun Suomi -näytelmän näyttelijät on valittu. Tatuna ja Patuna nähdään kaksi tamperelaista nuoren polven ammattinäyttelijää.
Tatun rooliin astuu Samuel Kujala, joka on tuttu Ylen suositun Nörtti: DragonSlayer666 -nuortensarjan pääroolista. Kujala valmistuu keväällä Tampereen yliopiston teatterityön tutkinto-ohjelmasta (Näty) teatteritaiteen kandidaatiksi.
Patuna Pyynikin maisemissa nähdään Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä Verneri Lilja, joka on valmistunut Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2017.
Useissa sivurooleissa taituroivat Ahaa Teatterissa viime vuodet näytellyt Jenni Helenius sekä teatterityön kandidaatti Inke Koskinen Nätyltä.
Meillä on jälleen tänä kesänä erittäin kovatasoinen näyttelijäkatras mukana tekemässä koko perheen teatteria ainutlaatuisessa miljöössä, kertoo Suomen Kiertueteatterin johtaja ja näytelmän ohjaaja Janne Jämsä.
Aino Havukaisen ja Sami Toivosen samannimiseen kirjaan perustuvan, Sami Rannilan dramatisoiman koko perheen näytelmän ensi-ilta on Pyynikin kesäteatterissa 4. heinäkuuta.
Tatun ja Patun Suomi -esitykset Pyynikin kesäteatterissa 4.7.-5.8.2019.
Näytelmän liput ovat myynnissä Lippupisteellä sekä Tampereella Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynnissä.
Koko perheen teatteriesityksen lisäksi Pyynikin kesäteatterin ohjelmistossa on kesällä 2019 kotimainen komedia Nuotin vierestä. Esitykset: 11.6.-10.8.2019

Jaa


Yhteistyössä mm.