Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 31.05.2019

TELEKS JATKAA VAHVALLA HITTILINJALLA – UUSI SINGLE ULKONA NYT

Biisinikkarit jälleen kotimaisen musiikin ytimessä – Takuuvarma Teleks-hitti julkaistiin tänään

Teleks jatkaa menestyksekästä radiohittitaivaltaan julkaisemalla tänään uuden singlenKaksi ainoaa. Tarttuva kappale tarjoaa samastumispintaa monelle pitkässä parisuhteessa elävälle ihmiselle, ja uppoutuu ikuisuuskysymykseen siitä, kestääkö rakkaus arjen harmauden keskellä.

– Kaksi ainoaa on kappale, jossa yhden elämänkaaren palasen osat tiivistyvät kolmeen minuuttiin. Olennaista on tietenkin rakkauden olemuksen etsiminen ja pohdinta siitä, mitä rakkaus on silloin, kun on arkea, rutiinia ja vastamäkeä vedettäväksi. Markus Koskinen kirjoitti hienon tekstin, joka tavallaan tiivistyy ajatukseen siitä, voiko toisen löytää vain kerran… vai kenties toisenkin, kuvailee Teleksin solisti Pepe Johansson uutta singleä.

Kaksi ainoaa on Teleksin toinen single heidän syksyllä julkaistavalta albumiltaan. Ensimmäinen maistiainen yhtyeen uudesta musiikillisesta tulemisesta saatiin viime vuoden lopulla, kun avaussingle Ikean kuvasto julkaistiin. Parhaimmillaan se sijoittui Suomen radioiden 40 kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Myös monet Teleksin vanhat hittikappaleet, kuten Tuulilasin nurkkaan ja Siivet, soivat edelleen radioissa säännöllisesti.

Albumin viimeistelyn ohella Teleks keikkailee ahkerasti tulevan kevään ja kesän ajan.

Teleksin tulevia keikkoja
4.4 Helsinki, On The Rocks
18.4 Oulu, Tuba
19.4 Ylivieska, Ravintola K25
20.4 Seinäjoki, Ilona
30.4 Reisjärvi, Kartanohotelli Saari
15.5 Vantaa, Vantaa päivän konsertti
18.5 Kiuruvesi, Hotelli Peltohovi
14.6 Vaasa, FestiVilla

Jaa


Yhteistyössä mm.