Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Toinen single Vornan syyskuussa julkaistavalta levyltä kuultavissa, bändistä myös mahdollisuus nauttia oluena ja syksyn keikoilla

Vuonna 2008 perustettu tamperelainen Vorna julkaisee odotetun kolmannen albuminsa ”Sateet palata saavat” syyskuun 27. päivä Lifeforce Recordsin kautta. Tuleva levy laajentaa yhtyeen melodiseen black- ja folk metaliin pohjautuvaa musikaalista repertuaaria entisestään kohti tummatunnelmaisempaa ja sinfonisempaa ilmaisua. Nyt julkaistava toinen single ”Maa martona makaa” muistuttaa kuitenkin yhtyeen juurista, mikä sopii paremmin kuin hyvin kappaleen teksteihin.

”Kappale edustaa varmastikin mustinta antia mitä tähän mennessä Vornalta on kuultu. Sanoituksissa käsitellään pessimismiä ja pettymyksen pelkoa sekä miten ne imevät ilon hyvistäkin asioista. Tälle kappaleelle ei yksinkertaisesti voisi olla parempaa julkaisuajankohtaa kuin keskellä kauneinta kesää ja tämä vain alleviivaa biisin sanomaa”, yhtyeen laulaja Vesa Salovaara kertoo singlen sisällöstä.

Yhtye jatkaa myös yhteistyötään Panimo Hiiden kanssa ja tulevan levyn inspiroimana syntyi vehnäolut Käre, jota on saatavilla jo nyt valikoiduista paikoista sekä mahdollisuuksien mukaan myös lokakuussa starttaavalla levynjulkaisukiertueella:

12.10. Ilokivi, Jyväskylä
18.10. Hevimesta, Oulu
25.10. Bar15, Seinäjoki
15.11. Suistoklubi, Hämeenlinna
16.11. On the Rocks, Helsinki
+ lisää tulossa!

KOKOONPANO
Vesa Salovaara – laulu
Arttu Järvisalo – soolokitara
Henri Lammintausta – rytmikitara
Niilo Könönen – basso
Saku Myyryläinen – koskettimet
Mikael Vanninen – rummut
DISKOGRAFIA
Ajastaika (Inverse 2013)
Ei valo minua seuraa (Inverse 2015)
Aalloista single (2016)
Tie varjoista single (2017)
Sateet palata saavat (Lifeforce 2019)

Jaa


Yhteistyössä mm.