Fanituote-shop
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 16.02.2018

Tommi Soidinmäestä vaatesuunnittelija, yhteistyösopimus Vesa Keskisen kanssa ja uusi laulu julki!

Laulaja Tommi Soidinmäki on tehnyt uuden aluevaltauksen vaatesuunnittelijana. Jo aiemmin on julkaistu hänen suunnittelemansa korumallisto. Lisäksi Soidinmäki on tehnyt yhteistyösopimuksen kauppias Vesa Keskisen kanssa. Kiireisen vuoden kruunaa juuri ilmestynyt uusi Ääretön-niminen laulu.

– Kaksi eri korusarjaani ilmestyvät pian, ja kohta on myös vaatemallistoni vuoro. Olen suunnitellut sen yhdessä jyväskyläläisen vaatesuunnittelijan, Iina Naumasen kanssa, Soidinmäki kertoo.

Lisäksi Soidinmäki on tehnyt yhteistyösopimuksen kauppias Vesa Keskisen kanssa. Soidinmäen ja Tarja Takulan luotsaama yhtiö alkaa tuottaa ensi kesästä alkaen Tuurin Kyläkaupalle erilaisia kulttuuritapahtumia kesäteatteritoiminnasta konserttituotantoihin.

Myös Soidinmäen laulajanura jatkuu tiiviinä. Häneltä on juuri ilmestynyt uusi Maki Kolehmaisen säveltämä ja Sana Mustosen sanoittama Ääretön-niminen laulu.

– Olemme lähteneet luomaan musiikkiini viime aikoina täysin uudenlaista soundimaailmaa. Minulle on tärkeää tehdä ja levyttää sellaista musiikkia, joka puhuttelee minua artistina ja jonka takana voin seistä. Yhtenäinen nimi tuleville uusille korusarjoille on Ääretön, josta syntyi idea myös uusimpaan kappaleeseeni, Tommi Soidinmäki kertoo.

Viime keväänä Soidinmäki julkaisi Ensilunta-dueton yhdessä Sanin kanssa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun nämä kaksi pitkän linjan laulajaa levyttivät yhdessä. Soidinmäki on levyttänyt aiemmin duettoja mm. Saija Tuupasen ja Eija Kantolan kanssa.

Tommi Soidinmäki on vuoden 2004 tangokuningas ja on noussut sen jälkeen yhdeksi maamme kysytyimmistä miesartisteista tanssi- ja konserttilavoilla. Lisäksi Soidinmäki on ollut tänäkin vuonna mukana näyttelijänä useissa eri teatteriproduktioissa.


Yhteistyössä mm.