Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

TTK-tähti Hanna Karttunen loistaa upealla Niki’s Projectin uudella musiikkivideolla

Look Into My Eyes -singe jatkaa Niki Westerbackin ja Tero Melkon
duon herkkien balladien sarjaa

Barbe-Q-Barbiesin Niki Westerback ja Tero Melkko julkaisivat pari viikkoa sitten ensimmäisen herkän We Were All Young -singlen Niki’s Project -duonimikkeen alla, ja tänään on saatu kuultavaksi uusi Look Into My Eyes -sinkku, jonka musiikkivideolla nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tutuksi tulleen Hanna Karttusen koreografia ja tulkinta kappaleesta. Sielukkaan videon voi nyt nähdä täällä. Videon on ohjannut ja leikannut Juha Hanhinen John La Hanhi Productionsista.

”Ajatuksissa oli aina tehdä tästä biisistä yhden henkilön tanssimusiikkivideo. Kun Hanna halusi tehdä videon, olimme todella otettuja”, kaksikko kertoo.

”Olin heti innoissani projektista, kun Niki pyysi minua mukaan ja kun kuulin Look Into My Eyes -biisin. Sanat biisissä tuovat pintaan suuria tunteita, joita varmasti jokainen on jollain tasolla omassa elämässään kokenut. Nikin ääni on herkkä ja samalla voimakas ja äärettömän rehellinen. Tanssi pulppusi jostain syvältä seistessäni keskellä upeaa mutta riisuttua Merikaapelihallia, kylmällä rosoisella lattialla kohdatessani Nikin vaikuttavan Soundin”, Hanna muistelee kokemusta.

Videon kuvauspäivä oli pitkä, paljon pidempi kuin alun perin oli tarkoitus.

”Kuten aina yleensä käy, kun artistit nauttivat tekemisestään ja uppoutuvat luomaan. Aika katosi. Ja tunne vartalossa katosi päivän mittaan. Siitä muistutuksena vasta seuraavana aamuna huomattuani vasemman polven olevan ison miehen kämmenen kokoisen mustelman peitossa”, Karttunen jatkaa.

Look Into My Eyes on tarina huonosta suhteesta, josta haluaisi päästää irti, mutta silti lähteminen on liian vaikeaa.

”Ja sitten kun uskaltaa lähteä, niin silloin vasta tajuaa kuinka vapauttavaa se on ja silloin vasta ymmärtää arvostaa itseään”, Niki kertoo.

 

www.facebook.com/nikisproject/
www.instagram.com/nikisproject/
youtube.com/channel/UCsXVy8aVwDii-XbXMQedLOA
twitter.com/niki_rock

Hanna Karttunen

Hanna Karttunen on Helsingissä asuva kansainvälisen uran jo 1990–luvun alusta alkaen luonut mestaritanssija, koreografi, valmentaja, kilpailutuomari ja luennoitsija. 

Kilpaurallaan Hanna on kolmikertainen voittamaton British Open- ja Exhibition Dance –maailmanmestari yhdessä parinsa Victor Da Silvan kanssa, ja latinalaistanssiparinsa Paul Killickin kanssa he olivat maailman ranking–listan ensimmäisiä kolme vuotta peräjälkeen. Hän on voittanut lukuisia kansainvälisten arvokisojen mestaruuksia vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa mittaan. 

Kilpauransa aikana ja jälkeen Hanna on esiintynyt kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta niin tanssitapahtumissa, tv–tuotannoissa kuin erilaisissa gaaloissa ja muissa tilaisuuksissa. Useaan otteeseen ansioistaan tanssin eri osa-alueilla palkittu Hanna Karttunen promovoitiin American International Universityn taiteiden kunniatohtoriksi syksyllä 2019.

Mittavalla urallaan Hannalla on ollut mahdollisuus koreografioida erilaisia esityksiä erilaisissa viitekehyksissä Royal Albert Hallista Aspenin Tanssifestivaaleille ja BBC:n studioilta intiimeihin teattereihin. Esiintyminen sooloartistina Niki’s Projectin musiikkivideolla oli Hannalle ensimmäinen laatuaan. 

Jaa


Yhteistyössä mm.