Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Ulkomaillakin halutaan nyt katsoa Ivaloa – Elisa Viihteen alkuperäissarja myyty jo yli 20 maahan

Elisa Viihteen kaikkien aikojen katsotuin alkuperäissarja Ivalo (Arctic Circle) on myyty yli 20 maahan, muun muassa Saksaan, Espanjaan ja Alankomaihin sekä Itä- ja Keski-Euroopan maihin Sarja esitetään eri maissa eri aikoina.

Suuren suosion saavuttanut Ivalo-sarja kiinnostaa kansainvälisiä suoratoistopalveluita ja tv-kanavia. Ivalo tullaan näkemään useilla eurooppalaisilla televisiokanavilla kuten Saksan ZDF:llä (Zweites Deutsches Fernsehen.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Elisa Viihteen alkuperäissarja Ivalo kiinnostaa myös kansainvälisesti. Elisa Viihteessä viime joulukuussa julkaistu rikosdraama Ivalo on katsottavissa Aitio-ohjelmakirjastossa, ja se nousi nopeasti suosituimpien ohjelmien kärkeen. On hienoa olla mukana viemässä suomalaista draamaa myös kansainvälisen yleisön katsottavaksi, Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo.

Ivalo-sarjaa myy maailmanlaajuisesti ranskalainen jakeluyhtiö Lagardère Studios Distribution, ja Saksan myynnistä vastaa saksalainen yhteistuotantoyhtiö Bavaria Fiction.

Sarja on katsottavissa myös Kiinassa Elisan Nordic tv -palvelussa.

Ivalo-sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastossa. Sarjan ovat tuottaneet Pohjoismaiden suurin indie-tuotantoyhtiö Yellow Film & TV sekä yksi Euroopan suurimmista tuotantoyhtiöistä Bavaria Fiction. Sarja on toteutettu yhteistyössä Business Finlandin ja Suomen Elokuvasäätiön kanssa.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 14 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Kaikki synnitIvaloBulletsSipoon herttua, JättekivaKolmistaanDownshiftaajat ja Konttori. Tulevista sarjoista on julkistettu trillerit Nyrkki ja Huone 301, draamakomedia Kevyttä yläpilveä sekä komediat Maanantai ja Ei haukku haavaa tee.

Jaa


Yhteistyössä mm.