Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

UPEAÄÄNISTÄ ILTAA KUULLAAN JÄLLEEN JOULUKONSERTEISSA

Upeaäänisen Iltan joulukonsertteja kuullaan tänä vuonna neljällä paikkakunnalla. Iltan aiemmat joulukonsertit ovat olleet menestyksekkäitä ja kysyntää on ollut enemmän kuin kirkkoihin on mahtunut ihmisiä. Lipunmyynti on alkanut tänään Ticketmasterissa!

– Pidin ekan joulukonsertin 17-vuotiaana Jyväskylässä pienessä pappilassa kuusi vuotta sitten. Siitä lähtien oon tehnyt joka vuosi joulukonserteja ja ne on aina ollut tunnelmallisia ja ikimuistoisia hetkiä. Ihaninta on kun ihmiset tulee yhteen laulamaan ja kuuntelemaan tuttuja ja tuntemattomia joululauluja! Siispä mä ja piano lähetään taas parin kuukauden päästä matkaan ja tullaan joulun merkeissä moikkailee teitä neljään eri kaupunkiin! Tervetuloa!, Ilta iloitsee.

Ilta – joulukonsertit
To 5.12. Helsinki, Mikael Agricolan kirkko
Ti 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 17.12. Tampere, Messukylän kirkko
Pe 20.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot warnermusiclive.fi

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 22,50€ Ticketmasterista.

Ilta tuli suurelle yleisölle tutuksi kevään 2019 Tähdet, tähdet -ohjelmasta, jossa oli mukana semifinaaliin asti. Ilta on julkaissut useamman oman singlen, joista tunnetuimmat ovat Minne mä meen, Naurettava ja Koukkuun. Lisäksi hänet tunnetaan Cheekin Sillat-kappaleesta ja Pikku G:n biiseistä Paratiisiin ja Mitä sulle jää.

Jaa


Yhteistyössä mm.