Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.08.2021

Uusi Lemmentaikurit -single ”Jallukola” ulkona 9.7.2021!

Lemmentaikurit julkaisee uusimman ysäridancehenkisen bilebängerinsä ”Jallukola” 9.7. ja polvistuu janoisen kansan eteen tarjoilemaan raikkaita tahteja ja viileää vipinää helteen keskelle.

Koronan myötä tulleen laulu- ja tanssikiellon vuoksi Lemmentaikurit joutuivat kokeilemaan ns. ”oikeita töitä” ja menivät rakennustyömaalle lautapinon painoiksi. Jo heti ensimmäisenä päivänä raskaiden töiden jälkeen duo ajautui paikalliseen pubiin nautiskelemaan Jallukolaa, jonka johdosta duo ottikin välittömästi lopputilin ja siirtyi taas viettämään ns. ”taiteilijaelämää”. Jostain syystä vahvoissa ”jallukolissa” oleva duo ajautui taas aamuyön tunteina studiolle tarkoituksenaan äänittää kesäinen valssi mattojen pesusta. Koska mattojen pesusta ei ollut kokemusta vaihtui biisin aihe yhteiseen intohimon kohteeseen eli jallukolaan. Biisiin ammennettiin syvimpiä tuntoja janoisen työläisen elämästä ja syntyikin varsin oivallinen juomalaulu joka sai ”kekseliään” nimen: ”Jallukola”. Uudella Jallukola -biisillään Lemmentaikurit haluavatkin muistuttaa ihmisiä siitä, että oikeanlainen nesteytys on tärkeää, erityisesti viikonloppuisin.

Lemmentaikurit -duon edelliset singlet ovat löytäneet nopeasti tiensä kuulijoiden sydämiin, duon biisit ovat keränneet jo pitkälti yli miljoona striimiä Spotifyssä. Eniten striimattu single ”Normipäivä (feat. Marie Helen)” ylitti Spotifyssä 800 000 striimin rajan. Edelliset singlet ”Normipäivä”, ”Hulivilipoika” sekä ”Lempeä” ovat nousseet myös Spotifyn Suomen TOP 50 -viraalilistalle.

Lemmentaikurit

Letkeät kesäorangit Pablo Wilen ja Kristian Järvinen perustivat keväällä 2018 yhtyeen jonka tarkoituksena on tarjota korvamatolääkettä sekä aurinkoa Suomen ympärivuotiseen talveen. Yhtyeen ensimmäinen single ”Nakurantaan” ilmestyi 21.6.2018.

Lemmentaikurien biisit kertovat tarinoita suomalaisille rakkaista aiheista eli alkoholipitoisten juomien nauttimisesta (”röpöttelystä”, ”dokaamisesta” jne.) sekä kahden ihmisen välisestä intiimistä kanssakäymisestä (”vieteriin viilaamisesta”, ”vaakamambosta” jne). Musiikillisesti yhtye seikkailee jossain 80 & 90 -luvun dancepopin ja iskelmän välisessä rytmiviidakossa.

Omien sanojensa mukaan Lemmentaikurit on kuin keskellä synkintä talvea lumihangen keskeltä löytyvä ässäarpa vuodelta 1995 jolla olisi päässyt mukaan ”Speden spelit” -ohjelman arvontaan. Tai sitten Suomen kesä (eli se päivä jolloin ei sada tai ole kylmä).

 

Lemmentaikurit -linkit

Lemmentaikurit -Youtube

https://facebook.com/lemmentaikurit/

https://instagram.com/lemmentaikurit

Lemmentaikurit -Tiktok

Jaa


Yhteistyössä mm.