Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Vaxinatorin debyyttisingle on old school thrash death metallia upealla musavideolla

Vaxinator on turkulainen thrash metal-yhtye, jonka soundissa kuulee vaikutteita myös death ja black metallista. Yhdessä Slade Takala-Lameyn kuvaaman mystisen videon kanssa yhtye luo hämmentävän aistimatkan outoon rinnakkaisulottuvuuteen julmine henkineen.

Vaxinator kommentoi:
Predicting Prophet on kertomus pimeiltä ajoilta, kun toiselta puolelta todellisuutta saapui julma henki, jota langenneet lähtivät sokeina seuraamaan. Vain yksi tiesi totuuden, ja sai maksaa siitä kovan hinnan. Kuinka paljon olet valmis kärsimään totuuden puolesta, kun muut nöyrtyvät ja alistuvat kohtaloonsa?

Predicting Prophet syntyi Vaxinatorin alkutaipaleilla, Aleksi Palmusen loputtomasta riffivarastosta. Kappale on vuosien saatossa elänyt, muovautunut, pirstaloitunut ja lopulta eheytynyt tehokkaaksi ja suoraviivaiseksi thrash metal-järistykseksi. Sanoituksissa oli selkeä tarina, eikä sen pohjalta videolle ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä joukolla vuorikiipeilemään. Vääntelimme kädet verillä rautalankaa, kävelimme jalkapohjamme auki kivisellä pellolla, hikoilimme yltä päältä kurassa ja vaivasimme runsaasti avuliaita ihmisiä. Ohjaajamme Slade Takala-Lamey oli joka käänteessä mukana, vieden työtä eteenpäin ravihevosen voimalla kanssamme kohti massiivista lopputulosta. Mikään idea ei ole liian hullu toteutettavaksi, sopivasti hullujen ihmisten kanssa.

Jaa


Yhteistyössä mm.