Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.03.2021

View julkaisi uuden singlen ”Bottle N Meds”

Kuuntele ”Bottle N Meds” tästä
View nähdään keikalla Helsingin Korjaamolla 13.2.2021

View julkaisi tänään uuden singlen ”Bottle N Meds”. Kappale on esimakua keväällä julkaistavalta View’n toiselta albumilta. Kahdesta EP:stä koostuvan albumin ensimmäinen puolisko ”I See The Same Dream Every Night” julkaistiin huhtikuussa. ”Bottle N Meds” on toinen single toiselta EP:ltä, joka täydentää ”I Saw The Same Dream Every Night” -albumin.

Uuden musiikin lisäksi View palaa keikoille esiintymällä Helsingin Korjaamolla 13.2.2021. Muista kevään keikoista tiedotetaan myöhemmin.

Tulevan albumin kantavana teemana on mielenterveyden järkkyminen ja siitä selviytyminen. Levy esittelee View’tä rehellisimmillään:

”Bottle N Meds on diipeissä tunnelmissa tehty suora kertomus siitä millainen ihminen oon ollut ja miten se on vaikuttanut muihin ihmisiin mun lähellä.

Tämän albumin tekemisen aikana oon käynyt taistelua itseni ja oman identiteettini kanssa. Huomasin, että kaiken ahdistuksen ja mielenterveyden ongelmien keskellä View-artistipersoona alkoi hallita mun tekemisiä. Mietin asioita sen roolin kautta ja elin siten miten muut odottaa mun elävän.

EP:n toisella puoliskolla kuuluu se, miten oon joutunut katsomaan tiukasti peiliin ja etsimään itseäni sieltä. Oon tehnyt viimeisen vuoden aikana isoja muutoksia mun elämässä ja päättänyt löytää Juuso Ruohosen sieltä View-maskin takaa. Viimeistään kulunut koronakevät sai mut havahtumaan siihen, millaista elämä on ilman keikoilla saatavaa huomiota. Oon joutunut luomaan uuden identiteetin, jota ei hallitse artistiminä. Ja se tuntuu todella hyvältä.

Nämä tulevat biisit on mua rehellisimmilläni. En enää jaksa vetää mitään roolia ja nyt oon tarpeeksi rohkea sanomaan just sitä mitä ajattelen. Tuntuu hyvältä tehdä musaa, joka on vaan raakaa ja rehellistä fiilistä ilman mitään suodattimia.”

View on 28-vuotias artisti, jota on kuvailtu suomalaisen englanninkielisen rapin ykkösnimeksi. Vahvan visuaalinen, elokuvallinen, tyylikäs ja moderni View-maailma on kerännyt kiitosta Suomen lisäksi myös ulkomailla. ”I See The Same Dream Every Night” -EP:n kappaleet ovat keränneet radiosoittoa Suomen lisäksi Saksassa (mm. MDR Sputnik, Radio Fritz, Unserding, DasDing, RBB Fritz, Eldoradio).

Instagram | Facebook

Jaa


Yhteistyössä mm.