Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 27.09.2019

Virta vie Pyynikille 2019: The Wigwam Experience, Beatline, Aron, Teemu Roivainen, Jarkko Ahola, Stand Up -kokonaisuus ja paljon muuta! 

Tampereen luonnonkauniin Pyynikin kesäteatterin ja sen ympäristön täyttää elokuussa Virta vie Pyynikille -festivaali. Tapahtuma soi ja viihdyttää 14-18. elokuuta.

Festivaali alkaa keskiviikkona 14. elokuuta taitavalla, syvällä suomalaisella rockilla. Illan pääesiintyjä on The Wigwam Experience, jossa merkittäviin suomalaisiin teoksiin sukeltaa kokoonpano Jukka Gustavson (kosketinsoittimet), Pekka “Rekku” Rechardt (kitara), Esa Kotilainen (kosketinsoittimet), Janne Brunberg (basso) ja Jan Noponen (rummut). Konsertin avaa tamperelainen Death Hawks, jonka psykedelia on monipuolista ja hypnoottista. Bändin viimeisin albumi Psychic Harmony ilmestyi kesäkuussa.

Torstaina Pyynikin kesäteatterissa mennään klassisen nuorisomusiikin ytimeen. Kun lavalla käyvät The Beatles ja Elvis Presley erikseen ja ehkä yhdessäkin, hittibiisien määrä on lähes rajaton. Liverpoolin melodioihin johdattaa Cavern-klubinkin urallaan kokenut Beatline. Elvis-tulkinnoista vastaa puolestaan Suomen laadukkain tribuuttiesiintyjä Aron.

Lauantain perinteisen suositussa Stand Up -esityksessä vitsejä vääntävät todella ammattitaitoiset Ilari Johansson, Riku Suokas, Niko Kivelä ja André Wickström. Luvassa on naurettavaa karheutta, suvereenia ääntelyä, hilpeää kölin alta vetelyä ja naivismin sarkasmiin naittavaa huumoria.

Virta vie Pyynikille päättyy sunnuntaina. Sen kunniaksi kesäteatterissa koetaan kaksi konserttia. Iltapäivällä tangoja ja muita suosikkisävelmiä 50- ja 60-luvuilta esittävät tangokuningas Teemu Roivainen, taiturimainen tangotulkitsija Angelika Klas, viulutaiteilija Henrik Perelló sekä uskomattoman rullaava HT Combo.

Festivaali loppuu illansuussa, kun stagen ottaa haltuun karismaattinen rocktenori Jarkko Ahola. Teräsbetonissa uransa aloittanut Jarkko Ahola esittää Pyynikin maisemissa omaa musiikkiaan ja konserttisaleista tuttuja cover-hittejä. Aholan esiintyminen on jo loppuunmyyty.

Piletit tapahtumiin ovat ennakkomyynnissä Lippupisteessä.

Virta vie Pyynikille Tampereella 14.-18.8.2019:

ke 14.8. Progressive and Lovely, -S-
The Wigwam Experience, Death Hawks
Aukeaa kello 17.30, soitto soi alkaen kello 18.30
27,50 e + palvelumaksu

to 15.8. All You Need Is Love Me Tender, -S-
Beatline, Aron
Aukeaa kello 17.30, soitto soi alkaen kello 18.30
25 e + palvelumaksu

pe 16.8. Uuden popin ilta, -S-
Iisa, Annukka & Sasja
Aukeaa kello 18, soitto soi alkaen kello 19
19,99 e + palvelumaksu
Kaksi lippua 29,99 e + palvelumaksu

la 17.8. Komediafestivaali On The Road, -K-16-
Ilari Johansson, Riku Suokas, Niko Kivelä, André Wickström
Aukeaa kello 18, ohjelma alkaa kello 19.
26 e + palvelumaksu

su 18.8.
Hurmiossa päivin öin, -S-
Teemu Roivainen, Angelika Klas + HT Combo Aukeaa kello 14, soitto soi klo 15.
32 e + palvelumaksu

Rocktenori hurmaa, -S-
Jarkko Ahola
Aukeaa kello 18, soitto soi alkaen kello 19.
LOPPUUNMYYTY!

Jaa


Yhteistyössä mm.