Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 12.03.2021

Wake Up Frankielta banjoilla höystetty single The Outlaw feat. Antti ”nopeus” Wirman!

Kappaleesta kuvattiin myös groovaavaan Texas-tunnelmaan sopiva video

Viime vuonna Tuska Torstai -kisan voittanut Wake Up Frankie on herättänyt thrash rockillaan paljon kiinnostusta raskaamman musiikin kuuntelijoissa, ja helsinkiläiset tarjoilevatkin kohta uutta musiikkia pienen levyllisen verran: Green Is The New Black -EP julkaistaan elokuun 7. päivä. EP:ltä on jo aiemmin julkaistu Children of Bodomille kunniaa tekevä coveri Sixpounder ja Spotify-soittolistoille nostettu Ignite, ja tänään kuunneltavaksi saadaan groovaava The Outlaw, jossa soittaa myös King Company- ja Warmen-yhtyeistä tuttu ja nopeaakin nopeampi Antti Wirman.

The Outlaw julkaistaan ajankohtana, jolloin tulee kuluneeksi tasan vuosi Wake Up Frankien esiintymisestä Tuska-festivaaleilla. Itse biisin syntyyn vaikutti myös puoli vuotta myöhemmin pidetty Hoarsefest-festivaali.

”The Outlaw on EP:n ’bilebiisi’. Oltiin aikoinaan viettämässä porukalla iltaa biisiaihioita kuunnellen. Siellä vastaan tuli varsin amerikkalaisen kuuloinen pätkä, ja siitähän se idea sitten lähti ottaa vähän banjoja mukaan ja värkätä kunnon grooveriffit Texasin malliin. Treffattiin Hoarsefesteillä soittaessa Antti, joka piti klinikkaa mestoilla, ja siinä afterpartyillä sovittiin, että kun iskee paha tilanne, niin tilaillaan mieheltä pätkä edulliseen ’tonni per ääni’ -hintaan”, bändistä kerrotaan.

Antti Wirman tavoitettiin mökiltä kommentoimaan tapahtunutta:

”Lasku taitaa olla vielä postissa.”

The Outlaw’sta kuvattiin myös Helsingin On The Rocks -klubilla komea ja paraikaa Infernossa ensinäytössä oleva video, jolla herra Wirman on myös nähtävissä.

”Videon on kuvannut bändin luottokuvaajana keikoilla pyörinyt Resistor. Resin mukaan tarkoitus oli tehdä mahdollisimman raaka video, joka vangitsee bändin livemeiningin mahdollisimman hyvin. Mukaan on upotettu pätkiä bäkkäriltä ja viime kesän Tuskasta – julkaistaanhan video nyt ns. Tuska-viikonloppuna”, Wake Up Frankiesta todetaan.

Wake Up Frankie online:
FACEBOOK | INSTAGRAM

Jaa


Yhteistyössä mm.