Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti | Seuraava lehti ilmestyy 29.10.2021

Wolfmotherin elokuinen konsertti Kulttuuritalossa siirtyy ensi vuoteen

Helsingin Kulttuuritaloon elokuuksi suunniteltu australialaisen hard rock -suuruuden, Wolfmotherin, konsertti siirtyy ensi vuoteen. Tämän intensiivisistä ja taidokkaista live-esiintymisissään tunnetun yhtyeen oli määrä nousta Kulttuuritalon lavalle 18. elokuuta. Uusi koronarajoituksista johtuva konserttipäivä on 17. elokuuta 2022.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään tai ne voi vaihtoehtoisesti palauttaa Lippupisteen lippukauppoihin syyskuun puoliväliin mennessä.

Wolfmother perustettiin Sydneyssä vuonna 2004, ja yhtyeen keskushahmona on sen karismaattinen solisti ja taiturimainen kitaristi Andrew Stockdale. Hänen lisäkseen yhtyeessä soittavat nykyisin rumpali Hamish Rosser ja basisti Brad Heald.

Yhtyeen ensilevy, Wolfmother, ilmestyi 2005, ja se nousi heti Australian listalla sijalle kolme. Rolling Stone -lehti nimesi sen jopa yhdeksi vuoden parhaista albumeista. Sittemmin levyä on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Nykyisin Wolfmotherilla on maailmanlaajuinen ihailijakuntansa, ja yhtye on nähty loppuunmyydyillä keikoilla ympäri maailman sekä suurilla festivaaleilla, kuten Coachellassa ja Lollapaloozassa.

Wolfmother soitti hurmokselliseksi kuvailun keikkansa Provinssirockissa 2011. Nyt yhtye saapuu pitkän odotuksen jälkeen Helsinkiin elokuussa 2022.

Wolfmother: www.wolfmother.com/

Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland

Jaa


Yhteistyössä mm.