Markku Touroselta uusi digisingle 4.4.2022

"Markku Touroselta uusi digisingle CAN’T HELP FALLING IN LOVE! Suoratoistopalveluissa 4.4.2022!

OLKOON NAISTEN PÄIVÄ AINA!

Tämä julkaisu tehtiin ja julkaistiin alun perin Youtube -musiikkivideona ns. Naistenpäivä -ylläriksi kansainvälisenä naisten päivänä 8.3.2022, yhteistyössä laulajan kotikaupungin eli Virtain seurakunnan ja Virtain yhtenäiskoulun kanssa. Eli vanha kunnon Elvis -klassikko Can't Help Falling In Love - rakkauden tunnustuksena kaikille ihanille naisille ❤ !! Videon voit katsoa täältä: https://youtu.be/2cyye13dwUQ

Kappale taltioitiin Virtain Yhtenäiskoulun esiintymislavalla ns. studiolivenä. Videon tuotannosta vastasi Virtain seurakunnan videostriimi-vastaava Anssi Nyman, apunaan Risto Lehtinen (valot, tekniikka ym.) Äänityksestä ja miksauksesta vastasi yhtenäiskoulun opettajistoon kuuluva Harri Nieminen. Myös soittajisto koostui pääosin yhtenäiskoulun opettajista, eli Harri Nieminen (ukulele), A-P Harju (kitara), sekä Erno Juusela (basso). Vahvistuksenaan Jukka Taskinen (flyygeli) ja Heikki Harju (rummut).

Kappaleen sovitus on melko perinteisellä meiningillä toteutettu, ja niin soitannollisesti ja laulullisestikin legendaarista alkuperäistä Kuningas Elviksen tulkintaa kunnioittaen tehty.

Olkoon tämä tulkinta tästä legendaarisesta biisistä myös rakkauden tunnustus maailman naisille aina ja ikuisesti, ei vain jonain tiettynä liputuspäivänä. Ilman naisia ei olisi meitä miehiä, ilman naisia ei olisi mitään! ❤

Videon ääniraita on nyt masteroitu Teemu Kinnusen/MojoLab -masterointipajan toimesta ja se julkaistaan digisinkkuna yleisimmissä suoratoistopalveluissa 4.4.2022 !

Lisätietoja:

www.markkutouronen.com
www.facebook.com/mtouronen"