Misalignedin uudella kappaleella uppoudutaan mielenterveysongelmien ja päihderiippuvuuksien syövereihin

Valokuva: ​Jere Hyppönen & Jonas Eriksson

Kotimainen melodista death metalia soittava Misaligned on julkaissut toisen singlen toukokuussa julkaistavalta “Colours” debyyttialbumilta.

Yhtye taustoittaa Silver Moth -singleä:
"Päihde- ja mielenterveysongelmiin liittyvä pohdiskelu on aina ollut bändille lähellä sydäntä. Yhteiskuntamme piirtää kuvaa dystopiasta, jossa päihde- ja mielenterveysongelmista vaikeneminen on kultaa ja Silver Moth - Hopeinen Koi symbolisoi toista valheellista jalometallista hopeista pelastajaa, joka pyrkii eskapismiin helpottaakseen dystopian kipua hukuttamalla surun pulloon tai imuroimalla lohtua sierain kerrallaan johtaen loppujen lopuksi vain pahempaan kadotukseen sodassa riippuvuutta ja mielenterveysongelmia vastaan.

Biisin jalostaminen on alkanut jo vuodesta 2012 eri projektin merkeissä, mutta on muokkautunut keikkailun ja jäsenten henkilökohtaisten kokemusten perusteella muotoon, joka toivottavasti tuo jotain uutta Göteborg -tyylisen metallialalajin kuuntelijalle. Jokaista taistelua emme välttämättä voita, mutta sodan häviäminen ei ole vaihtoehto."

Kuuntele single:
Spotify: https://spoti.fi/3NP457k
Bandcamp: https://misaligned.bandcamp.com/
Youtube: https://youtu.be/8nsFGGFkZc4
Apple Music: https://apple.co/3v6r59w
Amazon: https://amzn.to/3KkQ3rO
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/307092347

https://www.facebook.com/misalignedband
https://www.instagram.com/misalignedband/
https://www.youtube.com/c/MISALIGNEDBAND