Anssi Huotari avaa soolouransa sielukkaasti Elämän tiellä

Elämän tie on muusikkona tuhansia keikkoja tehneen Anssi Huotarin soolouran avaava single, joka nostaa tekijänsä saman tien yhdeksi lupaavimmista uusista artisteista Suomessa.

Laivalla yön pimeinä tunteina sävelletty Elämän tie keinuttaa kuulijaa eteenpäin, kohti tuntematonta ja laulun toiveikas tarina luo uskoa tulevaisuuteen, kunhan uskaltaa vain hellittää kiireiden keskellä.

Kappaleen teksti on Anssi Huotarin ja Mika Anttilan yhteistyön tulos. Anssi kertoo tekstin lopullisen version muotoutuneen mökillä syksy-yön tähtitaivaan alla. Mika tuumasi tekstin synnyttyä sen olevan hyvin osuva, johon Anssi kommentoi, että onhan se, kun se kertoo sinusta.

Olli Huttusen studiolla taltioitu biisi säilytti synnyinvaiheidensa sielukkuuden. Olli äänitti ja miksasi sekä soitti rummut. Bassolinjoista huolehti Jouko Reijonen ja Anssi itse lauloi, soitti kitarat ja koskettimet.

Anssi on musiikin pitkän linjan ammattilainen, jonka käsiä tottelee niin kitara, koskettimet kuin haitari. Keikkoja hän on tehnyt vuosien varrella muun muassa Sakari Kuosmasen, Marita Taavitsaisen, Marion Rungin, Lea Lavenin ja Solistiyhtye Suomen kanssa. Nyt on Anssin aika astua itse esiin.

Anssi Huotari – laulu, kitarat ja koskettimet
Jouko Reijonen – basso
Olli Huttunen – rummut

Elämän tie Spotifyssa

Anssi Huotari Facebookissa.