Spotify-ykkössijan valloittanut Pihlaja julkaisi uuden singlen ”Bon appétit”

”Bon appétit” on neljäs single syksyllä julkaistavalta Pihlajan toiselta albumilta

Pihlajan festivaalikesä käynnistyi lauantaina 4.6. YleXPopista

Kuuntele ”Bon appétit” tästä

Suomen artistikentän kuumimpiin nimiin kuuluva Pihlaja julkaisi 3.6 uuden kappaleen ”Bon appétit”. Kyseessä on neljäs single Pihlajan syksyllä julkaistavalta toiselta albumilta, jolta on aiemmin kuultu singlet ”Paha Barbi”, ”Tatuoitu” ja ”Menee yli feat. TIPPA”.

Soolomateriaalin ohella Pihlaja julkaisi maaliskuussa Ettan kanssa tehdyn yhteis-EP:n ”Ei bändäreit”, jonka singlekappale ”Bändäri” nousi Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja on ollut jo yli 2 kuukautta Spotify-listan top20:ssä. Kappale oli Suomen Spotify-historian ensimmäinen listaykköseksi noussut naisartistien yhteiskappale.

Aktiivisesti koko alkuvuoden keikkaillut Pihlaja aloitti festivaalikesän lauantaina 4.6. Jyväskylässä järjestettävästä YleXPopista. Pihlaja nähdään kesällä mm. Ruisrockissa, Blockfestissa, Weekend Festivalilla, RMJ:ssä sekä Qstockissa.

Pihlajan debyyttialbumi “Kirjoitettu tähtiin” ja sen hittisinglet “Pojat feat. Yeboyah” ja “Picasso feat. costee” maalasivat tummasävyistä R&B-maisemaa. Albumin teksteillä Pihlaja pohti nuoren kaupunkilaisnaisen elämää ja kyseenalaisti sukupuolirooleja. R&B ja naiseuden pohtiminen kuuluvat myös tulevalla albumilla, mutta vielä entistäkin rohkeammin:

Koko tuleva albumi on tutkimusmatka siihen, millainen nainen mä voin ja saan olla tässä maailmassa. Ylipäänsä mua kiinnostaa tutkia, sallitaanko naisille samoja asioita kuin miehille”, kertoo Pihlaja.

Pihlaja on artisti ja lauluntekijä, jonka kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 25 miljoonaa kertaa. Pihlajan suurimpiin hitteihin kuuluvat platinaa streamannut ”Pojat feat. Yeboyah”, sekä kultaa streamanneet “Tatuoitu”, “Picasso feat. costee” ja Ettan kanssa tehty yhteisbiisi ”Bändäri”. Pihlajan debyyttialbumi “Kirjoitettu tähtiin” on myös streamannut kultaa.

 

Instagram:
@pihlajapihlaja
Tiktok:
@pihlajapihlaja
Facebook
Pihlaja