Comeback / Kid:n kesähitti "Käärme" ulkona!

Etelä-Pohjanmaalta ponnistava Rap-Artisti Kid1 on julkaissut uutta musiikkia lähes kahden vuoden tauon jälkeen.

Kid1 on työstänyt kevään aikana uutta musiikkia kaikessa hiljaisuudessa, ja nyt on vihdoin tullut aika rikkoa hiljaisuus uuden kesäisen "Käärme" -singlen muodossa. Uusi sinkku on soundiltaan g-funk tyylinen kesäisen lepposa rallatus tarttuvalla kertosäkeellä höystettynä, ja biisin tarina on fiktiivinen kertomus todellisesta alfasta, joka kiertää "turuil ja toreil antamassa mailaa", kuten biisissä mainitaan.

Käärme -biisi tulee varmasti jakamaan paljon erilaisia mielipiteitä, ja biisin sanoitukset seilaakin hyvän maun rajoilla. Kappale varmasti tulee hämmentämään monia, mutta täytyy muistaa kuitenkin, että biisi on tehty pilke silmäkulmassa, eikä kaikki ole aina niin haudan vakavaa viihdealalla. Kid1 kerkesi jo pohtimaan vakavasti myös oman soolo-uran lopettamista. Viimeiset vuodet sai artistin motivaation laskemaan pohjalukemiin, koska korona-sulkujen vuoksi keikat ovat olleet jäissä, ja järkisyytä uuden musiikin julkaisuun ei enään hirveesti löytynyt. Tilanne kumminkin muuttui. Yhteiskunta alkoi jälleen avautumaan, ja samalla alkoi syttyä jälleen kipinä uuden musiikin tekemiseen, ja artistin sanoin, alkoi myös tulla ikävä keikkalavoille.

- Keikat ja fanit ovat kuitenkin se suurin syy ja motivaattori, minkä vuoksi musiikkia ylipäätään artistit tekee. Juuri mikään ei ole niin hienoa kun se, että musiikin voimalla pystyy ihan aidosti ja oikeasti vaikuttamaan ja saamaan ihmisille hyvän mielen, Kid1 sanoo.

Käärme -singlestä odotetaan isoa hittiä, ja biisi on juuri täydellisen sopiva kesän rientoihin, ja illanviettoihin, sekä miksei myös rannalle tai vaikka piknikille myös.

 

Tästä biisi kuunteluun!
https://open.spotify.com/album/0eiJnO5J89oEn1s8nRjkpR?si=MKMXViMfTT23HMGXjZblgg

Seuraa artistia myös somekanavilla:
Instagram: @kid1virallinen
Facebook: @kid1music
TikTok: @kid1_official